Stillingsannonser

Vi søker Teknisk Prosjektleder – Oil & Gas

Av 26. oktober 2011 Ingen kommentarer

Teknisk ledelse og totalt teknisk ansvar i mellomstore og store prosjekter, primært innen fagområdene Elektro, Instrument/Automasjon, Telekommunikasjon.<stillingen er besatt>


Ansvarlig for planlegging, organisering og gjennomføring av alle tekniske aktiviteter og leveranser i prosjektene. Som teknisk ansvarlig i prosjektet er du også en del av prosjektledelseteamet, og samarbeider tett med prosjektleder, økonomiansvarlig, planlegger og innkjøper i prosjektet.
Typiske prosjekter er leveranse av totale systemer for Elektro, Automasjon og Telekommunikasjon til offshore bransjen. Vår oppdragsgivers rolle kan være som EPCIC kontraktør, eller som underleverandør.
Du vil være med på å videreutvikle interne prosesser, verktøy og løsninger for gjennomføring av multidisipline prosjekter. Deltakelse i tilbuds- og studiearbeid/FEED for våre kunder er andre aktuelle oppgaver. Vår oppdragsgiver har et globalt ansvar for konsernets virksomhet innen offshore, noe som medfører store muligheter for deltakelse i prosjekter globalt, ofte i tett samarbeid med regionskontorer i blant annet Rio, Singapore, Beijing, Houston og Mumbai.

Kompetanse krav
Minimum 15 års relevant erfaring innen engineering og teknisk ledelse
Master/Bachelor of Engineering innen relevant fagområde
Breddekompetanse og erfaring innen de aktuelle fagområdene
Bred kjennskap til- og erfaring fra offshore bransjen
Kunnskaper og erfaring fra EPC(IC) prosjekter er en stor fordel

Egenskaper
Evne til å se helheten i en leveranse, herunder ikke minst kundens behov
Lederegenskaper med vekt på kommunikasjon, samarbeidsevner og evne til å motivere
Teknisk interessert og nysgjerrig
Vilje og mulighet til å reise i Norge (onshore og offshore) og internasjonalt på korte og lange turer.
Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på engelsk og norsk
Er initiativrik, positiv og glad i utfordringer
Resultatorientert
Har høy fokus på HMS

Vår oppdragsgiver tilbyr
Gode karriere- og utviklingsmuligheter både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Vår oppdragsgiver tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.
Men den viktigste grunnen til å velge vår oppdragsgiver som arbeidsplass er at du lar deg engasjere. De vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

For mer informasjon kontakt:

Terje Strøm i rekrutteringsfirmaet Link International på telefon 911 44 511

Fortell oss hva du mener