Stillingsannonser

Vi søker Technical Project Manager – Process Solutions – Oil & Gas

Av 30. november 2011 Ingen kommentarer

Vår oppdragsgiver har valgt oss som rekutteringsbyrå til rekruttering av teknisk prosjektleder innen olje og gass industrien. <stillingen er besatt>

 

Vår oppdragsgiver er en av verdens ledende leverandør av integrerte løsninger for olje- og gassindustrien. De legger stor vekt på å beherske hele verdikjeden fra preengineering til langsiktig operasjonell støtte. De leverer alt fra engineerings,- automatiserings-, industriell IT-, elektro- og telekommunikasjonssystemer, til turbin-, kompressor- og prosessløsninger.

Arbeidsoppgaver:
Utarbeidelse av teknisk grunnlag og konsept for tilbudsarbeid med evaluering av ulike teknologier og koordinering av multidisipline aktiviteter for tilbudsarbeid og prosjekter. Du vil også være med å utvikle våre tekniske rutiner og prosedyrer for gjennomføring av multidisipline prosjekter. Som Technical Project Manager vil du lede prosess, instrument, elektro, piping/layout og mekanisk /pakkeingeniører i prosjekter og ved større tilbud, med hovedansvar for teknisk koordinering mot kunde.

Kvalifikasjoner:
Du har:

  • utdannelse som Mekanisk- eller Prosess ingeniør eller sivilingeniør
  • gode kunnskaper om mekanisk utstyr og prosesspakker
  • flere års relevant multidisiplin erfaring.
  • entusiasme, med gode kunnskaper om prosesspakker
  • flere års relevant erfaring.
  • evne til å jobbe selvstendig, effektivt og strukturert i en hektisk hverdag,
  • kreativitet og er reisevillig for korte turer og lengre utestasjonering
  • gode samarbeidsevner
  • evne til å kommunisere godt med kollegaer, leverandører, fabrikkatører og kunder verden over.
  • gode språkkunnskaper i engelsk skriftlig og muntlig.

Vår oppdragsgiver tilbyr:
Gode karriere- og utviklingsmuligheter både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Vår oppdragsgiver tilbyr konkurransedyktige betingelser. Men den viktigste grunnen til å velge vår oppdragsgiver som arbeidsplass er at du lar deg engasjere. De vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.
For mer informasjon kontakt:
Nina Leegaard i rekrutteringsfirma Link International på telefon 474 13 037