Stillingsannonser

Vi søker Prosjektleder Telecom/IKT

Av 27. januar 2012 Ingen kommentarer

Vår klient opplever en stadig økende etterspørsel etter sine rådgivingstjenester innen Telekom og IKT.


De søker nå en Prosjektleder til å lede et av sine prosjekter. Du vil lede et team av erfarne konsulenter på oppdrag for en av våre kunder. Prosjektene er av ulike størrelser og innen ulike fagdisipliner innenfor Telekom/IKT. Eksempler på prosjekter er:
– Roll-out av nye mobilnett
– Site Akkvisisjon
– SWOP av utstyr hos mobiloperatører
– leveranse av nye tjenesteplattformer
– utvikling og innføring av nye IT-systemer
– utvikling av nye produkter
– forbedring av lønnsomhet i en organisasjon. Du vil typisk lede prosjektteam bestående av mellom 5 og 20 prosjektmedlemmer.

Du bør være utdannet Sivilingeniør, Ingeniør eller tilsvarende innen Elektronikk, IT, Kommunikasjonsteknologi eller lignende. Det er et krav at du har flere års relevant erfaring som Prosjektleder. Du bør være sertifisert PMP, Prince2 eller IPMA, eller være kvalifisert og interessert i å gjennomføre en slik sertifisering. Det er fordel om du har erfaring med Agile/Scrum-metoder. Du bør beherske norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Som person bør du være omgjengelig, fleksibel og strukturert.

Vår klient er et av Nordens raskest voksende rådgivningselskaper. Vi ønsker å få med oss de som ønsker å være med å bygge opp virksomheten i Norge. Våre verdier er: Pålitelig, Framgangsrik, Personlig og Sunn, og vi ser gjerne at dette stemmer over ens med dine personlige verdier.

Vår klient er et nordisk kunnskapskonsern som tilbyr tekniske tjenester innen jernbane, elteknikk, energi, mekanikk, automasjon, elektronikk, IT og telekom. Vår klients virksomhet finnes i Norge, Sverige, Finland og Estland. I Norge er virksomheten hovedsakelig innrettet på IT, telekom, jernbane, energi og miljø. Innen telekommunikasjon har vi ett bredt utvalg av tjenester og påtar oss både helhetsoppdrag og konsulenttjenester, eksempelvis radioplanlegging, transmisjonplanlegging, optimalisering, prosjektledelse, befaring og dokumentasjon av fastnett og mobilnett.