Stillingsannonser

For NextGenTel søker vi Salgssjef i Oslo

Av 2. februar 2012 Ingen kommentarer

NextGenTel har valgt oss som rekrutteringsbyrå til rekruttering av salgssjef med ansvar for salg via deres samarbeidspartnere. Stillingen er lokalisert i Nydalen i Oslo. Du vil arbeide med Norges største aktører  <stillingen er besatt>

NextGenTel er den viktigste utfordreren innen bredbånd og bredbåndstjenester i Norge. Selskapet er heleid av TeliaSonera AB, Nordens og Baltikums ledende telekommunikasjonsselskap. Selskapet leverer løsninger tilpasset kundens behov, fra høyhastighets hjemmebredbånd med Nordens største TV-portal, til integrerte datakommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet i samarbeid med partnere.
NextGenTel har som ambisjon å være en drivende kraft på veien til nye og attraktive bredbåndsmuligheter. Med ny bruk av internett og telekommunikasjon endres stadig måten vi lever på, og produkter og tjenester fra NextGenTel gjør dette mulig for kundene.Det jobber i dag over 250 engasjerte mennesker i selskapet, 200 i Bergen og resten ved de fire avdelingskontorene i Oslo, Trondheim, Stavanger og Kristiansand.

ARBEIDSOPPGAVER

 • Videreutvikling av samarbeidet med NextGenTels største partnere for salg av tale og datakommunikasjonstjenester til bedriftsmarkedet
 • Bygge relasjoner og være en pådriver for å lykkes med nye partnere
 • Bidra til at NextGenTel blir den prefererte samarbeidspartneren i det norske telekommunikasjonsmarkedet

KVALIFIKASJONER

 • Relevant salgserfaring fra IT data eller telekommunikasjonsbransjen

UTDANNING

 • Høyskole/ Universitet Salg/ Markedsføring Sivilingeniør / Siviløkonom

SPRÅK

 • Norsk
 • Engelsk

PERSONLIGE EGENSKAPER

 • Utadvendt
 • Målrettet og etterrettelig
 • Stor arbeidskapasitet og selvgående

NEXTGENTEL TILBYR

 • Utfordrende stilling i en dynamisk og resultatorientert virksomhet
 • Konkurransedyktig lønn
 • Gode pensjons og gruppelivsavtaler

 

For mer informasjon og eventuelt avtale om intervju, kontakt:

Terje Strøm i Link International på tlf 91144511