Stillingsannonser

TE-DA-KO AS har valgt Selgerakademiet.no som verktøy for internopplæring av sine selgere

Av 10. februar 2012 Ingen kommentarer


TE-DA-KO AS har over 25 års erfaring innen tele/datakommunikasjon. De er en av de største leverandørene av Alcatel-Lucent telefoni- og dataløsninger i Norge. TE-DA-KO AS er representert i 23 byer i Norge gjennom partner selskapet Telecom Norden, med 120 ansatte og en omsetning på 155 millioner.

TE-DA-KO har valgt å bruke våre værktøy som ligger på www.selgerakademiet.no i internopplæringen av sine selgere. Selgerakademiet blir brukt til teoretisk opplæring, oppgaveløsninger og praktisk trening gjennom bruk av vårt evalueringsverktøy. Ved å regelmessig bruke evalueringsskjema som sjekkliste før kundesamtaler/møte og for evaluering av egen adferd i etterkant vil gradvis selgernes salgsferdigheter blir bedre.

Ønsker du informasjon selgerakademiet, send epost: