Kompetanse

Hvorfor går millioner tapt hvert år i forhandlinger?

Hvorfor går millioner tapt hvert år i forhandlinger?

TED konferansene samler de beste foredragsholderne kloden kan oppvise. Denne videosnutten viser innledningen til William Urys foredrag om forhandlinger. Legg merke til hvordan hans innledende metafor på en fornøyelig måte anskueligjør kjernebudskapet.

Budskapet er at mange forhandlinger dreier seg om pris og betingelser – ofte ut fra standpunkter som bidrar til tapt energi og lønnsomhet i skyttergraven. Årlig taper bedrifter millioner på grunn av dårlig kunnskap om forhandlingsteknikk. Poenget er å endre spillet og utvikle kreative teknikker som gir bedre lønnsomhet for begge parter.

Ury regnes som en av de fremste innen sitt område og benyttes bl.a. av regjeringen i USA til å lede forhandlinger over hele verden. Han har skrevet flere bestselgere om forhandlingsteknikk og har bidratt til konseptet ”Kreativ Forhandlingsteknikk” som i Norge leveres av Wilson Learning. Ønsker du å vite mer om programmet Kreativ Forhandlingsteknikk: Klikk her

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=P4tyoYTc1d8&amp[/tube]

Harald Aasen – partner Wilson Learning Norge – Link International