Stillingsannonser

Vi søker Prosjektingeniør med SQL kompetanse

Siemens Division Power Transmission & Distribution har valgt oss som rekutteringsbyrå til rekruttering av Prosjektingeniør driftssental integrasjon. Har du PL/SQL kompetanse kan dette være noe for deg -stillingen er besatt-

Siemens Division Power Transmission & Distribution er en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsanlegg, utstyr og tjenester for energiforsyningen i Norge. Divisjonen har salgs-, engineerings- og serviceavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen. Investeringene innen norsk energiforsyning er i sterk vekst og de trenger flere dyktige medarbeidere. Siemens er ledende leverandør til landets viktigste infrastruktur – strømforsyningsnettet – og du skal sammen med deres kunder være med på å bygge fremtidens elforsyningsnett med bruk av innovative løsninger fra Siemens. Siemens er med sin brede produktportefølje og høye kompetanse i stand til å levere komplette løsninger.

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer. Integrasjon/utveksling av data mellom driftssentralen og andre IT-støttefunksjoner. I tillegg teknisk markedsføring av våre produkter, prosjektdeltager i leveranser og videreutvikle våre driftssentralløsninger i tett samarbeid med Siemens kunder

Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen elkraftteknikk, kybernetikk eller informatikk. Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører/sivilingeniører. Du har kunnskap innen et eller flere av følgende fagområder; databaser, PL/SQL, Java, WEB-services; Scada og Message Queuing. Har evner til å lære, bli god og bidra til å bringe verden fremover. I tillegg har du ønske om å bidra til å løse utfordringene innen norsk energiforsyning og har ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater. Du har lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med gode, humoristiske og hjelpsomme kolleger i alle aldre.

Siemens tilbyr deg:

En solid innføring og opplæring i de arbeidsoppgavene du skal utføre.
Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland.
Varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag.
Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksible arbeidstidsordninger
Gode pensjons- og forsikringsordninger

Arbeidssted: Oslo eller Trondheim

Kontakt:

Terje Strøm i rekrutteringsbyrået Link International Norge på tlf 91144511 for mer informasjon og avtale om jobbintervju