Stillingsannonser

Sales manager søkes til Siemens

Om stillingen

Som sales manager vil du få lederansvar for 8-10 selgere, du vil inngå i salgsledergruppen i Industry Sector. -stillingen er besatt- Avdelingen har høyt fokus på å promotere Siemens og vinne nye kunder. Deres mål er å levere løsninger som sikrer merverdi for Siemens sine kunder.

Du vil få ansvar for salg av automatiserings- og drivesprodukter mot distributører, partnere og kunder i hele Norge.

Du skal planlegge- og gjennomføre en proaktiv og oppsøkende salgsprosess  med utgangspunkt i en tydelig salgs- og markedsstrategi. En del av kundekontakten vil bli via presentasjoner/deltakelse på diverse seminarer og kundearrangement.

Du har

  • Salgs og industrierfaring kombinert med høyere teknisk utdanning innen automatisering og drives.
  • Du er tillitsvekkende og utadvendt, og vet selvfølgelig hvordan du skal behandle kunder
  • Du er også en dyktig leder som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere.

Du er initiativrik og har en strukturert arbeidsform. Du jobber selvstendig og stiller store krav til kvalitet og pålitelighet, både hos deg selv og hos andre. Som sales manager er det viktig at du er analytisk sterk og evner å definere strategisk hensiktsmessige mål.

Siemens tilbyr

Et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Siemens tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

 

Kontakt:

Terje Strøm i rekrutteringsbyrået Link International Norge på tlf 91144511 for mer informasjon og avtale om intervju.