Stillingsannonser

Vi søker Salgsingeniør byggautomasjon ettermarked for Siemens i Oslo

Av 13. august 2012 Ingen kommentarer

Siemens  har valgt Link International som rekutteringsbyrå til rekruttering av Salgsingeniør innen byggautomasjon til deres avdeling i Oslo. – Stillingen er besatt –

Har du erfaring med salg av tekniske løsninger?

Siemens Divisjon Building Technologies er den komplette leverandøren av integrert bygningsteknologi. De har oppnådd denne posisjonen gjennom deres styrke som er basert på filosofien om korte leveringstider, høy servicegrad, lav kostnadsstruktur og kompetanse i alle ledd. I samarbeid med sine kunder skreddersyr de løsninger innen bygningskomfort, energieffektivitet, brannovervåking og sikkerhet. Siemens BT bistår i hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold.

Arbeidsoppgavene

vil være salg av tjenester og løsninger innen byggautomatisering, og energireduserende løsninger til eksisterende og nye ettermarkedkunder. Opparbeiding av nye og utvikling av eksisterende kundegrupper. Utarbeide tilbud og løsninger i samråd med kunder og avdelingens utførende servicegruppe. Utarbeidelse av markeds- og salgsplaner i samarbeid med salgsleder.

Du har

ingeniørutdannelse, teknisk fagskole eller tilsvarende teknisk kompetanse innen elektro, automasjon, EDB eller VVS. God IT-kompetanse og økonomiforståelse, salgserfaring og gode forhandlingsevner.

Du er i tillegg faglig engasjert og resultatorientert og har erfaring fra automatikk eller entreprenør bransjen.

Siemens ønsker å knytte til seg en motivert medarbeider med evne til selvstendig å planlegge egen arbeidsdag. Du har vilje til å delta på kurs og på egen hånd holde deg à jour med relevant teknologi.

Siemens tilbyr

krevende og varierte arbeidsoppgaver, som vil gi deg faglige og personlige utviklingsmuligheter.

Siemens har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons-, forsikrings-  og velferdsordninger, samt omfattende karrieremuligheter i et internasjonalt konsern.

 

For mer informasjon og eventuelt avtale om intervju, ta kontakt med:

Terje Strøm i Link International på tlf 911 44 511