Stillingsannonser

Vi søker Salgsingeniør – innen energi, automatisering og industriell IT – Bergen/Ålesund

Av 21. august 2012 Ingen kommentarer
Siemens Bergen har valgt Link International som rekutteringsbyrå til rekruttering av Salgsingeniør innen energi, automatisering og industriell IT til norsk landbasert industri. – Stillingen er besatt – Siemens Industry Sector har også internasjonalt ansvar for leveranser av lavspennings dieselelektriske fremdriftssystemer til skip. Deres service- og engineeringsmiljø skaper energieffektive løsninger og produktivitet for deres kunder. Siemens Industry Sector er til stede over hele landet.
Divisjon Industry Automation & Drive Technologies har ansvaret for salg og markedsføring av markedsledende automasjons- og driveprodukter.

Om stillingen 

 

Arbeidsoppgaver

Du vil inngå i sektorens Area Sales avdeling og får ansvar for kunder på vestlandet. Hverdagen består i oppfølging av nye og eksisterende kunder. Gjennom salg av innovative systemer og  produkter bidrar du til å øke kunders konkurransekraft.  Du vil samarbeide tett med avdelingens produktapparat innenfor Automasjons- og Drives- produkter, og får tilgang til markedets nyeste teknologi.

 

Du har

Høyere teknisk utdannelse innen elektro-/automasjonsfag og minimum 3 års arbeidserfaring innen nevnte fagområder. Du er utadvent og serviceinnstilt av natur og du trives med en hektisk hverdag Vi søker deg som drives av salg, kombinert evne til å se kundens behov. Du vil bidra til å vinne nye kunder og utvikle eksisterende kunder gjennom solid teknisk fagkompetanse og evne til å skape tillit.

 

Det forutsettes solide kunnskaper i engelsk, både skriftlig og muntlig, samt god erfaring med PC som arbeidsverktøy. Siemens jobber i disse dager med spesifikasjon av nytt CRM-system som vil være et kjerneverktøy i hele sektoren.

 

Siemens tilbyr

Et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

 

Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

 

Arbeidssted vil være Bergen eller Ålesund. En del reisevirksomhet må påregnes.

 

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med:

Terje Strøm tlf 911 44 511, rådgiver i rekrutteringsfirmaet Link International for mer informasjon. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt inntil annet er avtalt.

For å søke på stillingen, send epost merket «salgsingeniør Siemens Bergen» med vedlagt CV til: strom@linkint.no

[contactme width=»350″]