Stillingsannonser

Kategorisjef Innkjøp (strategisk nivå)

Av 5. oktober 2012 Ingen kommentarer

Olav Thon Gruppen har valgt Link International som rekrutteringsbyrå for rekruttering av Kategorisjef Innkjøp.

Olav Thon Gruppen hadde i 2011 en omsetning på 7,5 mrd og en balanse på 35 mrd. Totalt sysselsetter Gruppen ca 3.000 årsverk. Gruppen driver hovedsaklig innen kjøpesenter, næringseiendom, bolig og restauranter. Gruppen eier ca 450 eiendommer i Norge og 25 i utlandet. Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder med 65 hoteller i Norge. Olav Thon Gruppen kjøpte for ca 3 mrd NOK i 2011. For ytterligere informasjon om Olav Thon Gruppen henvises det til www.olavthon.no.

Olav Thon Gruppen søker etter en kategorisjef til innkjøpsavdelingen, som er en konsernfunksjon i en spennende oppbyggingsfase. Stillingen vil inngå i innkjøpsteamet og  rapportere til Direktør Innkjøp.

Stillingen

Personen vi søker vil drive arbeidet med innkjøp innen en rekke kategorier, fra forbruksanalyser, via strategiutvikling, til forhandlinger med leverandører.  Du vil lede prosjekter som involverer folk fra hele organisasjonen og drive prosessen fremover mot besparende avtaler med leverandørene. Fokuset er på strategisk innkjøp.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Relevant høyere utdanning fra høyskole / universitet
 • Meget god forretningsforståelse
 • Forhandlingserfaring

Personlige egenskaper

 • Initiativrik, resultatorientert og effektiv
 • Dyktig på å analysere numeriske data og se sammenhenger
 • Utadvendt, inkluderende og tillitsskapende
 • Gode kommunikasjonsferdigheter muntlig og skriftlig
 • Ryddig og strukturert

Du tilbys

 • En fleksibel og dynamisk arbeidsdag med engasjerte og dyktige kolleger
 • Utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver med synlige resultater
 • Konkurransedyktige betingelser

For ytterligere informasjon om denne muligheten er du velkommen til å kontakte Sverre Bragstad på telefon 906 59 283 eller mail bragstad@linkinternational.no.