Stillingsannonser

Senioringeniør med erfaring fra landbasert industri i Stavanger søkes – Tips gjerne aktuelle personer om stillingen.

Av 8. oktober 2012 Ingen kommentarer
For Siemens Industry sector, Div. Customer Services, Project & Service i Stavanger søkes Senioringeniør med erfaring fra landbasert industri.

-Stillingen er besatt-

Siemens, Industry sector Div. Customer Services leverer elektro- og automatiseringsløsninger, utstyr og tjenester for industri, energiforsyning og skip. Divisjonen er etablert flere steder i landet med markeds-, engineerings- og serviceavdelinger.

Arbeidsoppgaver

Arbeisdoppgavene vil omfatte både prosjekt- og service-arbeid. Herunder inngår alt fra deltakelse i forprosjekt, engineering, testing, idriftsettelse på små og store prosjekter til rene serviceoppdrag. Kundene er mange og varierte, men flesteparten er innen bransjene Næringsmiddel og Bergverk/Metall. Stillingen vil kunne innebære reisevirksomhet i inn- og utland og deltakelse i vaktordning ved behov.

 

Du har

  • Utdannelse som ingeniør/sivilingeniør, fortrinnsvis innen IT eller automatisering.
  • Flere års erfaring innen automatisering og programmering av PLS og HMI, og erfaring innen Simatic, WinCC og Wonderware.

I tillegg er du utadvendt, serviceinnstilt, resultatorientert, salgsorientert og trives med utstrakt kundekontakt. Daglig språk er norsk og du behersker i tilegg engelsk, du er selvstendig og ryddig, har gode samarbeidsevner og er initiativrik.

 

Siemens tilbyr

Du vil få krevende og varierte arbeidsoppgaver, som vil gi deg faglige og personlige utviklingsmuligheter. Siemens har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger, samt omfattende karrieremuligheter i et internasjonalt konsern.

 

Kontakt

 Ta kontakt med rekrutteringskonsulent Terje Strøm i rekrutteringsfirmaet Link International på tlf 911 44 511 for mer informasjon om stillingen og eventuelt avtale om intervju.

 

Send kortfattet søknad med vedlagt i Word eller PDF format til: strom@linkinternational.no