Stillingsannonser

Tips på kandidater til stilling ønskes: Serviceingeniør industriautomasjon – Porsgrunn

Av 22. januar 2013 Ingen kommentarer

For Siemens Industry Sector i Porsgrunn, har vi fått i oppdrag å rekruttere serviceingeniør.
Siemens Industry Sector er en totalleverandør av løsninger innen energi, automatisering og industriell IT til norsk landbasert industri. Sektoren har også internasjonalt ansvar for leveranser av lavspennings dieselelektriske fremdriftssystemer til skip. Deres service- og engineeringsmiljø skaper energieffektive løsninger og produktivitet for våre kunder. De er til stede over hele landet.

Arbeidsoppgavene
vil fortrinnsvis være on-site service på prosessanlegg (automatisering) hos kunde, men kan omfatte alle faser av et prosjekt eller en modifikasjon; salgsstøtte/tilbudsbearbeiding, engineering, programmering, test og idriftsettelse. Telefonsupport, fjerndiagnose og opplæring av driftspersonell inngår også i oppgavene. Kundene er i hovedsak landbasert industri.

Du har
utdannelse som tekniker eller ingeniør, fortrinnsvis innen automatisering.  I tillegg har du generelt gode datakunnskaper og erfaring innen automatisering og programmering av PLS.

Du behersker engelsk og norsk godt muntlig og skriftlig, du er selvstendig og ryddig, har gode samarbeidsevner og er god til å ta initiativ. Naturlig serviceinnstilling og god kremmerånd er nødvendig.

Siemens tilbyr
Et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Siemens tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

Ta kontakt
med Terje Strøm i rekrutteringsfirmaet Link International på tlf 911 44 511 for mer informasjon og eventuelt avtale om intervju.

Send CV med epost market «Siemens Serviceingeniør Posrgrunn» til strom@linkinternational.no