Stillingsannonser

Tips på kandidater til stilling som Systemanalytiker innen nettanalyser/elkraft ønskes

Av 23. januar 2013 Ingen kommentarer

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over en tredjedel av omsetningen på 73,5 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje. I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 360.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. Den norske virksomheten til Siemens har om lag 2000 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 5 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo.

Division Power Transmission & Distribution er en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsanlegg, utstyr og tjenester for energiforsyningen i Norge. Divisjonen har salgs-, engineerings- og serviceavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.
Investeringene innen norsk energiforsyning er i sterk vekst. Siemens er ledende leverandør til landets viktigste infrastruktur – strømforsyningsnettet – og vi skal sammen med våre kunder være med på å bygge fremtidens elforsyningsnett med bruk av innovative løsninger fra Siemens. Siemens vil med sin brede produktportefølje og høye kompetanse også levere nøkkelferdige komplette anlegg.

Siemens opplever for tiden en sterk økning i etterspørselen etter systemanalysetjenester, og søker etter kvalifiserte personer med spisskompetanse innen systemanalyser. Nettanalyseavdelingen har kunder over hele Skandinavia, derfor må noe reisevirksomhet påregnes.

Arbeidsoppgaver:
* Analyser av kraftsystemer
* Bidra med tekniske avklareringer i prosjekter
* Bistå og bidra i tilbudsarbeid og kundemøter

Du har:
* Utdannelse som sivilingeniør innen Energi & Miljø (elkraft) eller Matematikk/Fysikk
* God systemforståelse av kraftsystemer
* Erfaring med et eller flere av følgende systemer: elektriske anlegg for power from shore (HVAC/HVDC)-installasjoner, vindkraftanlegg, nett- og produksjonsanlegg for elektriske transmisjons-, distribusjons- og industrinett eller elektriske installasjoner på skip og offshoreplattformer.
* God kompetanse med et eller flere av følgende områder: etablere dynamiske simuleringsmodeller ved bruk av fortran/python, gjennomføre dynamiske analyser, vernfilosofi og releplanlegging.
* Erfaring med nettanalyseprogram, gjerne PSS®E, PSS®Sincal eller tilsvarende.
* Evnen til å jobbe i team og selvstendig
* Analytiske evner, og er strukturert, kvalitetsbevisst og målrettet
* Ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater
* Lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med dyktige og hjelpsomme kolleger i alle aldre.
* Gode kommunikasjonsevner.
* Gode fremstillingsevner i norsk (minimum skandinavisk) og engelsk, både skriftlig og muntlig

Siemens tilbyr:
* Varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag.
* Muligheten til å jobbe i et av landets mest komplette bransjemiljø
* Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere
* Nødvendig opplæring vil bli gitt i Norge og/eller Tyskland
* Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland.
* Konkurransedyktige lønnsbetingelser og fleksible arbeidstidsordninger
* Gode pensjons- og forsikringsordninger

Arbeidsted: Oslo eller Trondheim. Ønsket arbeidssted bes oppgitt i søknaden.

Ta kontakt med rådgiver Terje Strøm i rekrutteringsfirmaet Link International på tlf 91144511 for mer informasjon og eventuelt avtale om intervju

Send CV merket «Systemanalytiker nettanalyser – Siemens» til strom@linkinternational.no
Nøkkelord