Stillingsannonser

Group Manager (Engineering Skip – Dieselelektriske fremdrifssystemer – Trondheim) søkes

For Siemens i Trondheim søker vi Gruppeleder for avdeling bestående av 15 medarbeidere som jobber med Dieselelektriske fremdriftssystemer for skip

Siemens Industry Sector er en totalleverandør av løsninger innen energi, automatisering og industriell IT. Sektoren har internasjonalt ansvar for leveranser av lavspennings dieselelektriske fremdriftssystemer til skip. Vårt service- og engineeringsmiljø skaper energieffektive løsninger og produktivitet for våre kunder. Vi er til stede over hele landet.
Group Manager (Engineering Skip – Dieselelektriske fremdrifssystemer)

Arbeidsoppgaver

Du skal lede en gruppe som har som hovedoppgave å levere effektivitet og kvalitet på engineering til våre leveranser av diesel elektrisk fremdriftsystem i markedssegmentet skip. Herunder også å bidra til å utvikle og vedlikeholde maler og andre engineeringssystem for våre leveranser. Samspillet mellom avdelingen og vår salgsorganisasjon er meget viktig, slik at du proaktivt skal bidra til utvikling av dette. En vesentlig oppgave blir ressurs- og kompetansekoordinering av 15 stk medarbeidere som du skal ha personalsvar for.

Vi søker

For å bekle funksjonen er det nødvendig med høyere teknisk utdanning innen automasjon/ elektro, og betydelig erfaring fra prosjekt innen relevant forretningsvirksomhet.

Funksjonen vil ha en svært sentral rolle i å strømlinjeforme og utvikle vår prosjektgjennomføring, slik at kombinasjonen av gode administrative /- strukturelle ferdigheter og gode lederegenskaper er viktig. Markeds- og strategiforståelse samt kremmerånd ånd er nødvendig for å få til et godt samspill og resultat i møte med både interne og eksterne samarbeidspartnere. I tillegg må du preges av å være initiativrik med høy arbeidskapasitet. Godt humør og entusiasme liker vi alltid.

Vi tilbyr

en meget sentral stilling i en sektor og avdeling med stort vekstpotensiale. Vi har som ambisjon å bygge videre på et miljø hvor kundefokus, fagstolthet, samhold og løsningsorientering står sterkt. Det er viktig for oss at vi har ledere som involverer medarbeidere på mange måter og nivå i arbeidet, noe som derfor medfører at også du vil bli involvert i mange aspekt av sektorens forretningsutvikling.

Ta kontakt med:

Terje Strøm i rekrutteringsbyrået Link International for mer informasjon. Tlf 911 44 511