Stillingsannonser

For Siemens – Fire Safety and Security i Stavanger søker vi Serviceingeniør

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi og helse. Vi er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over en tredjedel av omsetningen kommer fra vår grønne portefølje. I over 160 år har vi satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 400.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller vi en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. Siemens er et av Norges ledende elektrokonsern med innovative produkter, løsninger og tjenester innen flere høyteknologiske bransjer.

Siemens Infrastructure & Cities Sector er verdens ledende leverandør av teknikk til infrastruktur, transport, bygninger og belysning. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester fører til økt effektivitet og produktivitet. Vi er også ledende innen energieffektivitet og sikkerhet i bygninger som skaper varige verdier i hele sin levetid.

Divisjon Building Technologies er den markedsledende leverandøren av teknologi til byggmarkedet innefor vårt segment. Vi har oppnådd denne posisjonen gjennom vår styrke som er basert på filosofien om korte leveringstider, høy kompetanse og servicegrad og med en god kostnadsstruktur i alle ledd. I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger innen bygningskomfort, energieffektivitet, brannovervåking og sikkerhet. Vi bistår i hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold.

For Siemens Fire Safety and Security i Stavanger søker vi Serviceingeniør:

Arbeidsoppgaver
Idriftsettelse, service og gjennomføring av kontraktsarbeid på adgangskontroll, ITV-systemer og innbruddsalarmanlegg, i tillegg til suppleringssalg i forbindelse med servicearbeid ute på anlegg.

Du har
Teknisk utdannelse innen elektro/elektronikk samt noen års erfaring fra tilsvarende fagområde. Kjennskap til bransjen og praktisk erfaring innenfor sikkerhetsprodukter AIA, ITV og AAK er ønskelig. Det kreves gode engelskkunskaper og du må være fortrolig med bruk av IT som arbeidsverktøy.

Du er strukturert og samarbeidsvillig, og har evne til å ta selvstendige beslutninger basert på god helhetsforståelse. I tillegg til å være omgjengelig og kundeorientert må du også ha ønske om å holde deg oppdatert innenfor relevant teknologi og delta på nødvendige kurs.

Vi tilbyr
En interessant og utfordrende stilling i et dynamisk og fremtidsrettet selskap, med krevende og varierte arbeidsoppgaver, som vil gi deg faglige og personlige utviklingsmuligheter. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og velferdsordninger, samt karrieremuligheter i et internasjonalt konsern.

For mer informasjon:
Kontakt Terje Strøm i rekrutteringsbyrået Link International på tlf 91144511
Send kortfattet søknad med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no