Stillingsannonser

Radioplanlegger søkes for vår kunde Rejlers AS

Rejlers har betydelige vekstambisjoner i det norske markedet, og vi vil gjerne ha med oss de best kvalifiserte medarbeiderne med ønske om å være med å forme selskapet innen en bransje som er i en meget spennende utvikling. Vi opplever en stadig økende etterspørsel etter våre tjenester innen radioplanlegging og optimalisering av neste generasjons mobilnett. Våre kunder setter pris på høy kompetanse, kombinert med fleksibilitet og gjennomføringsevne. Radioplanleggeren beregner dekning av hjelp av radioplanleggingsverktøy og elektroniske kart. Nødvendige befaringer gjennomføres på bygninger og ute i terrenget for å finne de beste stasjonspunktene. Dekningen måles etter at stasjonene er installert, og dekningskartene oppdateres.

Til vår konsulentavdeling på Skullerud i Oslo søker vi radioplanleggere med erfaring innen LTE, UMTS og/eller GSM. Du bør ha praktisk erfaring med minst et av de vanligste planleggingsverktøyene som Astrix, Planet e.l. Du bør være utdannet Sivilingeniør eller Ingeniør og ha noen års praktisk erfaring med radioplanlegging fra en mobiloperatør eller konsulentselskap. Du bør beherske norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Du bør ha førerkort klasse B, da en del av arbeidet vil innebære befaringer ute i terrenget og på bygninger.

Som person bør du være omgjengelig, fleksibel, strukturert og ha et godt humør. Rejlers lever etter verdiene: Pålitelig, Framgangsrik, Personlig og Sunn, og vi ønsker at dette stemmer overens med dine verdier.

Rejlers er et nordisk kunnskapskonsern som tilbyr tekniske tjenester innen jernbane, elteknikk, energi, mekanikk, automasjon, elektronikk, IT og telekom. Vår virksomhet finnes i Norge, Sverige, Finland og Estland. I Norge er virksomheten hovedsakelig innrettet på IT, telekom, jernbane, energi og miljø. Innen telekommunikasjon har vi ett bredt utvalg av tjenester og påtar oss både helhetsoppdrag og konsulenttjenester, eksempelvis radioplanlegging, transmisjonsplanlegging, optimalisering, prosjektledelse, befaring og dokumentasjon av fastnett og mobilnett.