Stillingsannonser

Vår kunde Rejlers AS har bedt oss om å rekruttere ‘Manager Telecom Consultants’

Av 6. september 2013 Ingen kommentarer

Rejlers er et nordisk kunnskapskonsern som tilbyr tekniske tjenester innen el-teknikk, energi, jernbane, mekanikk, automasjon, elektronikk, IT og telekom. Konsernet har 1600 ansatte, og er etablert i Norge, Sverige, Finland, Estland og Russland.I Norge er virksomheten hovedsakelig rettet inn mot telekommunikasjon, jernbane, energi og miljø. Innen telekommunikasjon tilbyr vi ett bredt spekter av tjenester, og påtar oss både totaloppdrag og konsulenttjenester. Typiske tjenester er prosjektledelse, radioplanlegging, nettplanlegging, optimalisering, prosjektering, befaringer og dokumentasjon av både fastnett og mobilnett.

Arbeidsoppgaver for ‘Manager Telecom Consultants’

Vi søker Manager til vår Telecom konsulentgruppe. Vedkommende vil få personal  og resultatansvar for enheten. Rejlers er en attraktiv kompetanse leverandør av tjenester til operatører, leverandører og andre som jobber med løsninger innenfor Telecom. Det er etablert ett ustrakt faglig nordisk nettverk internt i konsernet. Vi kan tilby våre nasjonale og inertnasjonale kunder en bred og konkurranse dyktig kompetanse innen Telecom.

Hvem søker vi

Vi vektlegger en person med god forståelse og erfaring fra salg og relasjonsbygging og med et godt nettverk innenfor det norske Telecom-miljøet.

Kvalifikasjoner

Gode salgs- og relasjonsbyggende egenskaper. Du har en teknisk forståelse fra telekom/it og erfaring fra ulike tekniske problemstillinger. Kunnskap om ulike tekniske løsninger innenfor Telecom med vekt på Mobil/Radio og nettverk.

Gode muntlige og skriftlige språkkunnskaper i Norsk og Engelsk er ett krav. Kremmerånd og et selgende vesen med relasjonsbyggende egenskaper vil bli vektlagt.

Vi kan tilby

  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Gjennomtenkt filosofi for intern og ekstern personalhandtering, nedfelt i firmaets etiske retningslinjer.
  • For rett person vil det være gode karrieremuligheter.

 Tiltredelse Snarest

For nærmere informasjon om stillingen, Terje Einertsen, +47 908 39 893. Søknad sendes: einertsen@linkinternational.no