Stillingsannonser

Prosjektingeniør Driftssentral, nettverk og sikkerhet søkes

Av 12. november 2013 Ingen kommentarer

Vi har i oppdrag for Siemens Division Power Transmission & Distribution i Oslo å rekruttere Prosjektingeniør med ansvar for  prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer.

Om Siemens Division Power Transmission & Distribution

Division Power Transmission & Distribution er en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsanlegg, utstyr og tjenester for energiforsyningen i Norge. Divisjonen har salgs-, engineerings- og serviceavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.
Investeringene innen norsk energiforsyning er i sterk vekst og trenger flere dyktige medarbeidere. Siemens er ledende leverandør til landets viktigste infrastruktur – strømforsyningsnettet – og du skal sammen med våre kunder være med på å bygge fremtidens elforsyningsnett med bruk av innovative løsninger fra Siemens. Siemens er med sin brede produktportefølje og høye kompetanse i stand til å levere komplette løsninger

Om stillingen

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer med hovedvekt på basisprogramvare for SCADA. Oppgavene vil være håndtering og installasjon av OS (Linux/Unix) og håndtering og installasjon av basissoftware for driftssentralsystemet. Håndtere nettverk, routing og IP-oppsett og implementere nødvendig sikkerhet i våre løsninger. I tillegg teknisk markedsføring av våre produkter, prosjektdeltager i leveranser og videreutvikle våre driftssentralløsninger i tett samarbeid med våre kunder og i henhold til sikkerhetskrav fra NVE.

Om deg

Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen elkraftteknikk, kybernetikk eller informatikk. Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører/sivilingeniører. Du har kunnskap om operativsystemer, nettverksløsninger og kjennskap til programering. Har evner til å lære, bli god og bidra til å bringe verden fremover. I tillegg har du ønske om å bidra til å løse utfordringene innen norsk energiforsyning og har ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater. Du har lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med gode, humoristiske og hjelpsomme kolleger i alle aldre. Du må beherske Norsk muntlig og skriftlig (eventuelt annet skandinavisk språk)

Vi tilbyr deg

En solid innføring og opplæring i de arbeidsoppgavene du skal utføre.
Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland.
Varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag.
Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksible arbeidstidsordninger
Gode pensjons- og forsikringsordninger.

For mer informasjon

Ta kontakt med rekrutteringskonsulent i Link International:

Terje Strøm tlf 91144511

Send kortfattet søknad med CV til: strom@linkinternational.no

 

Arbeidssted: Oslo