Stillingsannonser

Kandidater søkes: Teknisk koordinator for leveranser av blant annet Diselelektriske fremdriftssystemer til skip

Av 15. november 2013 Ingen kommentarer

For Siemens i Trondheim og Bergen har vi i oppdrag å rekruttere teknisk koordinator for leveranser av blant annet Diselelektriske fremdriftssystemer til skip. Tips på kandidater ønskes.

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over 40 prosent av omsetningen på 78,3 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje. I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med 363.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. Den norske virksomheten til Siemens har cirka 2000 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 5 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo.

Industry Sector er en totalleverandør av løsninger innen energi, automatisering og industriell IT til norsk landbasert industri. Sektoren har også internasjonalt ansvar for leveranser av lavspennings dieselelektriske fremdriftssystemer til skip. Vårt service- og engineeringsmiljø skaper energieffektive løsninger og produktivitet for våre kunder. Vi er til stede over hele landet.

Til vår Seksjon Engineering & Service, avdeling Engineering Industri og skip søker vi Teknisk koordinator for leveranser av blant annet Diselelektriske fremdriftssystemer til skip

Du vil være

teknisk ansvarlig for leveranser til skip. Dette innebærer blant annet koordinering av grensesnitt internt og eksternt, oppfølging av underleverandører, deltagelse på fabrikktester samt levering av komplett dokumentasjon.

Du har

utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør innenfor automatiseringsteknikk eller elkraft. Du har 3-5 års relevant erfaring, gjerne fra tilsvarende stilling. God opplæring i våre systemer vil bli gitt.

Du trives i en hektisk hverdag, har evnen til å arbeide strukturert og effektivt og kan skape tillit blant medarbeidere og kunder. I tillegg behersker du engelsk muntlig og skriftlig, er positiv, nøyaktig og resultatorientert.

Vi tilbyr

Et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

Arbeidssted: Bergen eller Trondheim

For mer informasjon, ta kontakt med:

Terje Strøm tlf 91144511
Rekrutteringsrådgiver i Link International