Stillingsannonser

Har du Teknisk fagskole elektro/automasjon/IKT eller erfaring med brannvarsling og sikkerhet?

Av 25. november 2013 Ingen kommentarer
For Siemens i Oslo har vi i oppdrag å rekruttere Serviveteknikere innen Brann og Sikkerhet. Siemens er et av Norges ledende elektrokonsern med innovative produkter, løsninger og tjenester innen flere høyteknologiske bransjer. Divisjon Building Technologies er den komplette leverandøren av integrert bygningsteknologi. Vi har oppnådd denne posisjonen gjennom vår styrke som er basert på filosofien om korte leveringstider, høy kompetanse og servicegrad og med en god kostnadsstruktur i alle ledd. I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger innen bygningskomfort, energieffektivitet, brannovervåking og sikkerhet. Vi bistår i hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold.

 

Til vår avdeling Solutions and Services Portfolio (SSP) Øst søker vi

1 Servicetekniker Brann
1 Servicetekniker Sikkerhet

 

Arbeidsoppgaver

 • Idriftsettelse, service og gjennomføring av kontraktsarbeid ute hos våre kunder på alarmanlegg, ITV og adgangskontrollanlegg
 • Suppleringssalg i forbindelse med servicearbeid på anlegg

 

Kvalifikasjoner

 • Teknisk fagskole innenfor elektro/automasjon/IKT
 • Lang arbeidserfaring innen fagområdet brannvarsling og/eller sikkerhetssystemer kan kompensere for utdanningskravet
 • Fagbrev gruppe L eller liknende er en forutsetning
 • Solide tekniske kunnskaper og ønske om å holde deg faglig oppdatert
 • Gode IT-kunnskaper og faglig interesse for data
 • Gode ferdigheter i engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Behersk norsk flytende

 

 Personlige egenskaper

 • Gode kommunikasjonsevner.
 • Kundeorientert og serviceinnstilt
 • Evne til å arbeide planmessig og selvstendig
 • Ansvarsbevisst
 • Resultat- og kvalitetsorientert

 

Vi tilbyr
et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

 

Arbeidssted: Oslo

Ta kontakt med rekrutteringsrådgiver i Link International for mer informasjon: Terje Strøm tlf 9114411

Send kortfattet søknad med CV i word eller pdf format til: strom@linkinternational.no