Stillingsannonser

Har du erfaring fra salg i byggautomatiseringsmarkedet? – KAM Oslo søkes

Av 19. desember 2013 Ingen kommentarer
For seksjon CPS i Siemens Oslo, søker vi Key Account Manager   (CPS Control Products & Systems)
Siemens er et av Norges ledende elektrokonsern med innovative produkter, løsninger og tjenester innen flere høyteknologiske bransjer. Divisjon Building Technologies er den komplette leverandøren av integrert bygningsteknologi. Vi har oppnådd denne posisjonen gjennom vår styrke som er basert på filosofien om korte leveringstider, høy servicegrad, lav kostnadsstruktur og høy kompetanse i alle ledd. I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger innen bygningskomfort, energieffektivitet, brannovervåking og sikkerhet. Vi bistår i hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold. Vi har 250 medarbeidere og er representert på 14 steder i Norge.

 

Om stillingen

Siemens seksjon CPS selger og distribuerer byggautomatiserings- produkter og systemer til markedet gjennom 4 markedskanaler; Grossister, Partnere, Installatører og OEM. Siemens leverer markedets ”bench mark” av produkter og systemer til markedet. Produktene sikrer energieffektivisering og reduserte kostnader for våre kunder.

Som Key Account Manager vil du ha ansvar for navngitte kunder, et geografisk område og/eller landsdekkende kunder på grossist og partner siden. Viktige oppgaver vil være å utarbeidelse av business planer, analyser og aktivitetsplaner for å utvikle vårt forretningsvolum gjennom eksisterende og nye nøkkelkunder.

Stillingen innebærer utstrakt kundekontakt gjennom besøk, telefonoppfølging, presentasjoner på messer og kundearrangement m.m. Videre vil et nært samarbeid med grossister og partnere på salg- og markedsaktiviteter overfor deres kunder være viktig.

Du har

Utdannelse innen elektro/automatisering på bachlor nivå, eventuelt teknisk fagskole gjerne med fagbrev i bunnen. Du har gjerne erfaring fra salg i byggautomatiserings- markedet. Du jobber i eller har et ønske om å jobbe i skjæringspunktet mellom foretningsutvikling, salg og teknologi. Du er opptatt av markedstrender og blir drevet av å tilby løsninger som gir kunden opplevelsen av at de vinner på å samarbeide med Siemens. Du er en lagspiller med konkurranseinstinkt, er flink til å bygge relasjoner, utvikle nye relasjoner og er opptatt av resultater.

Vi tilbyr     

Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i en av verdens største teknologibedrifter. Stillingen er fri og utfordrende med varierte oppgaver og store muligheter for faglig og personlig utvikling. Du blir en viktig del av en gruppe med dyktige kollegaer i et miljø preget av mye humor og god lagånd.

Siemens vil gi deg muligheter til være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid. Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og velferdsordninger er en selvfølge, men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere.

Arbeidssted: Oslo

Kontakt

Rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International Norge AS på tlf 911 44 511 for mer informasjon

Send Søknad

Send kortfattet søknad med vedlagt CV i Word eller pdf format til: strom@linkinternational.no