Stillingsannonser

Prosjektingeniør Driftssentral, SCADA AGC søkes

Av 28. desember 2013 Ingen kommentarer

Vi har i oppdrag for Siemens Division Power Transmission & Distribution i Oslo å rekruttere Prosjektingeniør med ansvar for  prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer.

Om Siemens Division Power Transmission & Distribution

Division Power Transmission & Distribution er en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsanlegg, utstyr og tjenester for energiforsyningen i Norge. Divisjonen har salgs-, engineerings- og serviceavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.
Investeringene innen norsk energiforsyning er i sterk vekst og trenger flere dyktige medarbeidere. Siemens er ledende leverandør til landets viktigste infrastruktur – strømforsyningsnettet – og du skal sammen med våre kunder være med på å bygge fremtidens elforsyningsnett med bruk av innovative løsninger fra Siemens. Siemens er med sin brede produktportefølje og høye kompetanse i stand til å levere komplette løsninger

Om stillingen

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer med hovedvekt på basisprogramvare for SCADA og AGC (Automatic Generation Control). Oppgavene vil være parametrering og tilpasning av standard software for våre driftssentralsystemer og innlegging av kundedata i samarbeid med våre kunder. I tillegg teknisk markedsføring av våre produkter, prosjektdeltager i leveranser og videreutvikle våre driftssentralløsninger i tett samarbeid med våre kunder. Du må beherske Norsk muntlig og skriftlig (eventuelt annet skandinavisk språk)

Om deg

Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen elkraftteknikk, kybernetikk eller informatikk. Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører/sivilingeniører. Du har kunnskap om operativsystemer, nettverksløsninger og kjennskap til programering. Har evner til å lære, bli god og bidra til å bringe verden fremover. I tillegg har du ønske om å bidra til å løse utfordringene innen norsk energiforsyning og har ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater. Du har lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med gode, humoristiske og hjelpsomme kolleger i alle aldre.

Vi tilbyr deg

En solid innføring og opplæring i de arbeidsoppgavene du skal utføre.
Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland.
Varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag.
Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksible arbeidstidsordninger
Gode pensjons- og forsikringsordninger

For mer informasjon

Ta kontakt med rekrutteringskonsulent i Link International:

Terje Strøm tlf 91144511

Send kortfattet søknad med CV til: strom@linkinternational.no

 

Arbeidssted: Oslo