Stillingsannonser

Prosjektleder Byggautomasjon søkes for Siemens Divisjon Building Technologies i Trondheim

Siemens er et av Norges ledende elektrokonsern med innovative produkter, løsninger og tjenester innen flere høyteknologiske bransjer. Divisjon Building Technologies er den komplette leverandøren av integrert bygningsteknologi. Vi har oppnådd denne posisjonen gjennom vår styrke som er basert på filosofien om korte leveringstider, høy servicegrad, lav kostnadsstruktur og høy kompetanse i alle ledd. I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger innen bygningskomfort, energieffektivitet, brannovervåking og sikkerhet. Vi bistår i hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold. Vi har 200 medarbeidere, er representert på 14 steder i Norge og har hovedkontor i Oslo.

Vi søker

etter en person som skal bidra til å sikre at Simens forblir det ledende firmaet innen byggautomasjon i Trondheim. Du skal være ansvarlig for å selvstendig prosjektere-, lede og rapportere egne prosjekt, samt sørge for at disse gjennomføres innen avtalte økonomiske, tekniske og fremdriftsmessige rammer. Du skal etablere og opprettholde kundekontakt i markedet gjennom relasjonsbygging.

Stillingen rapporterer til leder for prosjektavdelingen.

Du har

ingeniørutdannelse eller annen relevant utdanning innenfor elektro/automasjon/IKT/VVS.

Det er nødvendig med relevant erfaring innenfor prosjektering og prosjektledelse med kjennskap til entreprenørbransjen, og du må kunne vise til gode resultater. Du må ha evne til å ha et helhetsoverblikk og belyse utfordringer, for deretter å takle disse ved å ta selvstendige beslutninger iverksette handling. Faget er i stadig utvikling, slik at det er en forutsetning du har et ønske og gjennomføringsevne til å holde deg oppdatert innenfor relevant teknologi. Noe av arbeidsspråket vårt er på engelsk, så det er en fordel at du mestrer dette. Uten sterk ansvarsfølelse, gode lederegneskaper og gode samarbeidsferdigheter vil du ikke lykkes.

Vi tilbyr

utfordrende oppgaver i et dynamisk og kompetansetungt miljø, hvor humor og samhold er viktig. Vi legger vekt på å gi faglige og personlige utviklingsmuligheter, hvor det bla vil bli gitt opplæring i våre produkter og systemer samt innen prosjektledelse.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger samt karrieremuligheter i et internasjonalt konsern.

Arbeidssted: Trondheim

Kontakt

rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International Norge AS på tlf 911 44 511 for mer informasjon

Søknad

Send kortfattet søknad med vedlagt CV i Word eller pdf format til: strom@linkinternational.no