Stillingsannonser

Har du salgserfaring og utdannelse innen elektro, automasjon eller VVS og bor i Stavanger ?

Av 24. februar 2014 Ingen kommentarer

For vår oppdragsgiver i Stavanger, har vi i oppdrag å rekruttere en Salgsingeniør innen Byggautomasjon 

Arbeidsoppgaver

Selvstendig salgsansvar av nye systemer og tjenester for byggautomatisering samt totalintegrerte løsninger til våre kunder. Stillingen medfører salg primært på nymarkedet. Opparbeiding av nye og bearbeiding av eksisterende kundegrupper for å posisjonere Schneider i markedet. Du skal utarbeide tilbud og løsninger i samråd med våre kunder. Markeds- og salgsplaner utarbeides i samarbeid med Salgsleder Norge og Regionsleder Sør.

Du har

Ingeniørutdannelse, teknisk fagskole eller tilsvarende teknisk kompetanse innen elektro, automasjon eller VVS. God IT-kompetanse og økonomiforståelse, salgserfaring og gode forhandlingsevner. Flere års erfaring fra automatikkbransjen, entreprenør eller rådgiver. Du er faglig engasjert, utadvendt og resultatorientert. Schneider ønsker medarbeidere med evne til selvstendig å planlegge egen arbeidsdag og som liker å vise gode prestasjoner. Du har et engasjement og kreativitet som gjør at du hele tiden holder deg ajour med relevant teknologi og hele tiden søker etter nye løsninger.

Vi tilbyr

krevende og varierte arbeidsoppgaver, som vil gi deg faglige og personlige utviklingsmuligheter. Opplæring på våre systemer og løsninger. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, meget gode pensjons- og velferdsordninger, samt karrieremuligheter i et internasjonalt konsern. Stillingen er plassert ved vårt kontor i Stavanger, men det må påregnes en del reiseaktivitet. Stillingen rapporterer til Regionsleder Sør

For mer informasjon og eventuelt avtale om intervju, kontakt rekrutterinhsrådgiver i Link International Norge AS:

Terje Strøm telefon 91144511

Send kortfattet søknad med vedlagt CV i word eller pdf format til: strom@linkinternational.no