Stillingsannonser

Har du salgserfaring og utdannelse innen elkraft?

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over en tredjedel av omsetningen på 73,5 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje. I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 360.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. Den norske virksomheten til Siemens har om lag 2000 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 5 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo.

Vil du være med på videreutvikle en spennende forretnings område basert på fremtidens distribusjonsløsninger?  Division Power Transmission & Distribution jakter nå på en motivert og markedsorientert medarbeider som kan inngå i vår seksjon som Salgsingeniør med ansvar for salg av utstyr for fordelingsnettet.

Vi er en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsanlegg, utstyr og tjenester for energiforsyningen i Norge. Divisjonen har salgs-, engineerings- og serviceavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen. Investeringene innen norsk energiforsyning er sterkt økende og i Siemens har vi innovative løsninger og store ambisjoner. Seksjon Distribusjon har ansvaret for salg av standard og kundebaserte løsninger til nettselskap i hele Norge.

Arbeidsoppgaver:

  • Tilbudsutarbeidelse og – oppfølging for avdelingen
  • I samarbeid med kundene våre finne gode tekniske løsninger
  • Ordreavvikling og salgsstøtte for avdelingen
  • Videreutvikling og effektivisering av våre rutiner (tilbud – ordre)
  • Kontakt med våre viktigste leverandører i Norge og Siemens egne fabrikker i Europa
  • Samarbeide tett med kundeansvarlig i forbindelse med forhandlinger og kontraktsinngåelse med våre kunder
  • Markedsføring og salg av Siemens distribusjonsprodukter til nye og eksisterende kunder
  • Om ønskelig også ansvar for spesielle kunder/kundesegmenter
  • Noe reiseaktivitet må påregnes

Du har:

Utdannelse som elkraftingeniør eller annen relevant elektroutdanning. Du har erfaring fra aktuelt eller relatert fagområde og helst erfaring med salg. Du har evne til å raskt tilegne deg ny kompetanse og kan jobbe både selvstendig og i team. Du er også initiativrik, løsningsorientert, strukturert, har stå-på–vilje, behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

Arbeidssted vil være Oslo eller Trondheim

Ta kontakt:

med rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International Norge AS på tlf 911 44 511 for mer informasjon

Kortfattet søknad merket «Salgsingeniør fordelingsnett Siemens» med vedlagt CV i word eller pdf format, sendes til strom@linkinternational.no