Stillingsannonser

Har du utdannelse innen elkraft eller automasjon?

Siemens AS
Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over 40 prosent av omsetningen på 78,3 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje. I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med 363.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. Den norske virksomheten til Siemens har cirka 2000 medarbeidere fordelt på 12 lokasjoner og omsetter for om lag 5 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo.

 

Vi søker Prosjektingeniør – Skip Elkraft – til vår Seksjon Engineering & Service, avdeling Engineering, Industri & Skip

Divisjon Energy & Automation leverer elektro- og automatiseringsløsninger, utstyr og tjenester for industri, energiforsyning og skip. Divisjonen er etablert flere steder i landet med markeds, engineerings- og serviceavdelinger og har eget kompetansesenter for kraftelektronikk.

Arbeidsoppgaver

 • Engineering og utarbeiding av dokumentasjon for skipstavler og power management system
 • Avklaring og koordinering av grensesnitt, som for eksempel til diesel- og generatorstyringer
 • En del testing i fabrikk og eventuelt på skip

Du har 

 • Utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innenfor elkraft eller automasjon
 • Erfaring med fra tilsvarende jobb er en fordel, men ingen betingelse
 • Gjerne erfaring med frekvensomformerdrifter
 • Gode datakunnskaper
 • Behersker norsk og engelsk godt – muntlig og skriftlig
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • En positiv innstilling.
 • Initiativ
 • Evnen til å arbeide strukturert og effektivt

Vi tilbyr 

Et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser. Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

Arbeidssted: Trondheim

For mer informasjon, ta kontakt med: Terje Strøm tlf 91144511 Rekrutteringsrådgiver i Link International

Sende kortfattet søknad merkt «Prosjektingeniør Siemens Trondheim» vedlagt din CV til strom@linkinternational.no