Stillingsannonser

Vi søker prosjektingeniør med kunnskap om databaser, PLSQL, Java og Message Queuing

Siemens Division Power Transmission & Distribution er en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsanlegg, utstyr og tjenester for energiforsyningen i Norge. Divisjonen har salgs-, engineerings- og serviceavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.

Investeringene innen norsk energiforsyning er i sterk vekst og trenger flere dyktige medarbeidere. Siemens er ledende leverandør til landets viktigste infrastruktur – strømforsyningsnettet – og du skal sammen med våre kunder være med på å bygge fremtidens elforsyningsnett med bruk av innovative løsninger fra Siemens. Siemens er med sin brede produktportefølje og høye kompetanse i stand til å levere komplette løsninger.

 

Prosjektingeniør søkes

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer med hovedvekt på applikasjoner for fordelingsnett. Oppgavene vil være håndtering og tilpasning av journalføring og utfallshåndtering ved drifting av fordelingsnett, samt implementering av import og eksport av data til andre IT-systemer. I tillegg teknisk markedsføring av våre produkter, prosjektdeltager i leveranser og videreutvikle våre driftssentralløsninger i tett samarbeid med våre kunder.

Om deg

Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen elkraftteknikk, kybernetikk eller informatikk. Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører/sivilingeniører. Du har kunnskap om databaser, PLSQL, Java, WEB-services og Message Queuing. Har evner til å lære, bli god og bidra til å bringe verden fremover. I tillegg har du ønske om å bidra til å løse utfordringene innen norsk energiforsyning og har ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater. Du har lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med gode, humoristiske og hjelpsomme kolleger i alle aldre. Du må beherske Norsk muntlig og skriftlig (eventuelt annet skandinavisk språk)

For mer informasjon

Ta kontakt med rekrutteringskonsulent i Link International:

Terje Strøm tlf 91144511

Send kortfattet søknad på norsk med CV til: strom@linkinternational.no