Stillingsannonser

Har du utdannelse og/eller erfaring innen elektro, automasjon, IKT eller VVS

Siemens er et av Norges ledende elektrokonsern med innovative produkter, løsninger og tjenester innen flere høyteknologiske bransjer. Divisjon Building Technologies er den komplette leverandøren av integrert bygningsteknologi. Vi har oppnådd denne posisjonen gjennom vår styrke som er basert på filosofien om korte leveringstider, høy kompetanse og servicegrad og med en god kostnadsstruktur i alle ledd. I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger innen bygningskomfort, energieffektivitet, brannovervåking og sikkerhet. Vi bistår i hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold.
Til vår avdeling Solutions and Services Portfolio (SSP) Øst  søker vi Serviceingeniør Byggautomasjon 

Arbeidsoppgaver

 • Utføre servicekontrakter
 • Migrasjon av eldre installasjoner
 • Idriftsetting av nye installasjoner for prosjektavdelingen
 • Service on-call

Kvalifikasjoner

 • Ingeniørutdannelse eller teknisk fagskole innenfor elektro/automasjon/IKT/VVS
 • Lang arbeidserfaring innen fagområdet byggautomatisering kan kompensere for utdanningskravet
 • Fagbrev gruppe L eller liknende
 • Solide tekniske kunnskaper og ønske om å holde deg faglig oppdatert
 • Gode IT-kunnskaper og faglig interesse for data
 • Gode ferdigheter i engelsk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • Gode kommunikasjonsevner
 • Kundeorientert og serviceinnstilt
 • Evne til å arbeide planmessig og selvstendig
 • Ansvarsbevisst
 • Resultat- og kvalitetsorientert

Vi tilbyr
et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.
 
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: Snarest 
Kontaktperson: Rekrutteringsrådgiver i Link International Norge AS; Terje Strøm 91144511

Send kortfattet søknad merket «Serviceingeniør Siemens BAU Oslo» til: strom@linkinternational.no