Stillingsannonser

Avdelingsleder til serviceavdeling innen ventilasjon, elektro og kjøl/kulde søkes

GK er Nordens ledende totaltekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer løsninger for nye- og eksisterende næringsbygg.Selskapet har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst – til dagens ca. 1750 ansatte, med en omsetning på ca. 3,3 milliarder kroner. Vi er tilstede lokalt i hele Norge, Sverige og Danmark.Inneklima i nye- og eksisterende næringsbygg er GKs kjerneområde. Vi tilbyr tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere, – i hele byggets livssyklus.Vi har teknisk kompetanse på høyeste nivå innen fagområdene: ventilasjon, byggautomasjon, kulde, rør, vannbårne energisystemer, og energi.

GK Oslo søker en resultatfokusert og kundeorientert avdelingsleder til sin serviceavdeling. Vi holder til i nye lokaler på vårt hovedkontor i Miljøhuset, sentralt på Ryen. Avdelingen består av 16 ansatte med teknikere og ingeniører, innen ulike fagområder som ventilasjon, mekanikk, elektro og kjøl/kulde. Vi leverer service og vedlikehold av systemer for inneklima, vann, ventilasjon og energi. Våre kunder er hovedsakelig innen større offentlige og private bygninger i Oslo. Kvinner oppfordres til å søke.

 

Arbeidsoppgaver:

– Stillingen er operativ med fokus på kunder, økonomi, produksjon, organisasjon og personalledelse.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • VVS utdanning
 • Ledererfaring

Egenskaper

 • Nøyaktig, strukturert og selvgående
 • Utadvendt lagspiller
 • Gode kommunikasjonsevner og kundetekke.
 • Økonomisk forståelse
 • Resultatorientert, kremmer

 

Vi kan tilby:

 • En interessant stilling i en offensiv bedrift i vekst og med solid økonomi
 • Utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
 • Kurs og etterutdanning
 • Gode datasystemer for oppfølging av avdelingen
 • Gode pensjons-, lønns og forsikringsforhold
 • Bil- og telefonordning

For mer informasjon og evnetuelt avtale om intervju, kontakt rekrutteringsrådgiver i Link International Norge AS:

Terje Strøm, tlf 911 44 511

Send kortfattet søknad merket «Avdelingsleder GK Service Oslo» med vedlagt CV i word eller pdf format til strom@linkinternational.no