Stillingsannonser

KAM Contact Center

Av 16. september 2015 Ingen kommentarer
Key Account Manager til utfordrende oppgaver
Advania er med sina over 1000 medarbeidere i Sverige, Island og Norge en av de største og mest helhetlige systemintegratorene i Norden. Med en uttalt målsetning å være den mest fleksible og verdiøkende leverandøren, hjelper vi våra kunder i områdene IT-outsourcing, virksomhetssystemer, prosessautomatisering, contact center, IT-infrastruktur og integrasjonsløsninger samt datasenterløsninger. Advania er sertifisert gjennom ISO 9001 og ISO 27000.

Advania ble etablert allerede i  1939. Vi har kontorer på 8 strategisk plasserte steder i Sverige, en i Norge og fem på Island. Advania har en konsulentorganisasjon med ca 800 konsulenter,  hvor av 230  fra Sverige, 80 fra Norge og 490 på Island.

Våra konsulter tilhører ett eller flere av overnevnte kompetanseområder og samarbeider gjennom virtuelle expertgrupper på viktige strategiske områder. Salgsorganisasjonen består av ca 120 personer. Ved siden av dette er det et godt opparbeidet administrative- og støtte- funksjonsteam som totalt består av ca 80 personer.

For delen Contact Center, ser vi nå etter en Key Account Manager med totalansvar for den Norske virksomheten.

Rollen:

Vi ser etter en person med evne og stamina til selvstendig å identifisere og bearbeide nye prospekter og bygge langsiktige relasjoner med større kunder på det norske markedet. Du er en senior med minimum 10 års erfaring fra en tung Key Account Management stilling innenfor løsningssalg. Personen må være i stand til å jobbe selvstendig og kunne representere ADVANIA på en positiv måte.

Kandidaten vi ønsker å komme i kontakt med skal ha svært gode kommunikasjonsevner og være i stand til å kommunisere med hele kundens verdikjede. Det kan være en stor fordel om du har erfaring fra Telecom eller liknende .

Nøkkelord for stillingen:

  • Relasjonsbygger
  • Kommunikator
  • Lyttende
  • Kreativ
  • Tverrfaglig
  • Kundeansvarlig
  • Forhandlinger
  • Tilbud og anbud
  • Key account management

ADVANIA tilbyr den riktige kandidaten gode betingelser, stor handlingsfrihet og muligheten til å bidra og være med på videreutviklingen av en av Nordens største og eldste IT-Systemintegratører.

Kontakt Frode Lund Nielsen på nielsen@linkint.no eller 48118811 for mer informasjon om stillingen.