Stillingsannonser

Har du utdannelse innen elkraft, kybernetikk, eller informatikk? Prosjektingeniører søkes til Siemens

Av 12. november 2015 Ingen kommentarer
Siemens AS
Siemens Divisjon Energy Management er en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsanlegg, utstyr og tjenester for energiforsyningen i Norge og Norden. Divisjonen har salgs-, engineerings- og serviceavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.Investeringene innen norsk energiforsyning er i sterk vekst og trenger flere dyktige medarbeidere. Siemens er ledende leverandør til landets viktigste infrastruktur – strømforsyningsnettet – og du skal sammen med våre kunder være med på å bygge fremtidens elforsyningsnett med bruk av innovative løsninger fra Siemens. Siemens er med sin brede produktportefølje og høye kompetanse i stand til å levere komplette løsninger.

 

Stilling nr 1, prosjektingeniør  – driftssentral, SCADA

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer med hovedvekt på basisprogramvare for SCADA. Oppgavene vil være parametrering og tilpasning av standard software for våre driftssentralsystemer og innlegging av kundedata i samarbeid med våre kunder. I tillegg vil også teknisk markedsføring av våre produkter, prosjektdeltagelse i leveranser og videreutvikling våre driftssentralløsninger i tett samarbeid med våre kunder være oppgaver i denne stillingen. Noe reisevirksomhet må påregnes. Muligheter til å jobbe i utlandet for en periode på 1 til 2 år. Arbeidssted: Oslo

 

Du har lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med et internasjonalt team med dyktige og hjelpsomme kolleger. Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen elkraftteknikk, kybernetikk eller informatikk. Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører/sivilingeniører. Du har kunnskap om programmering, operativsystemer og kommunikasjon (spesielt E-bransjens kommunikasjonsprotokoller mellom driftssentral og understasjoner). Kunnskap innen ett eller flere av disse emnene: C/C++, Oracle Database, UNIX/Linux, elkraftforståelse. Du har ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater.

 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Muligheten til å jobbe i et av landets mest komplette bransjemiljø som preges av stor fagstolthet og mye godt humør. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksible arbeidstidsordninger og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

 

Stilling nr 2, Prosjektingeniør  – driftssentral, nettverk og sikkerhet

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer med hovedvekt på basisprogramvare for SCADA. Oppgavene vil være håndtering og installasjon av OS (Linux/Unix) og håndtering og installasjon av basissoftware for driftssentralsystemet. Håndtere nettverk, routing og IP-oppsett og implementere nødvendig sikkerhet i våre løsninger. I tillegg teknisk markedsføring av våre produkter, prosjektdeltager i leveranser og videreutvikle våre driftssentralløsninger i tett samarbeid med våre kunder og i henhold til sikkerhetskrav fra NVE. Noe reisevirksomhet må påregnes. Muligheter til å jobbe i utlandet for en periode på 1 til 2 år. Arbeidsted Oslo.

 

Du har lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med et internasjonalt team med dyktige og hjelpsomme kolleger. Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen elkraftteknikk, kybernetikk eller informatikk. Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører/sivilingeniører. Du har kunnskap om operativsystemer, nettverksløsninger og kjennskap til programmering. Kunnskap innen ett eller flere av disse emnene: Operativsystemer Unix, Linux, Konfigurasjon av nettverk, Sikring av softwaresystemer, Håndtering av hardware.  Du har ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater.

 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Muligheten til å jobbe i et av landets mest komplette bransjemiljø som preges av stor fagstolthet og mye godt humør. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksible arbeidstidsordninger og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

For mer informasjon 

Ta kontakt med rekrutteringskonsulent i Link International: Terje Strøm tlf 91144511

Send kortfattet søknad på norsk med CV til: strom@linkinternational.no