Stillingsannonser

Har du utdannelse innen IT sikkerhet, integrasjon og erfaring med SCADA?

Av 12. november 2015 Ingen kommentarer
Siemens AS
Siemens Divisjon Energy Management er en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsanlegg, utstyr og tjenester for energiforsyningen i Norge og Norden. Divisjonen har salgs-, engineerings- og serviceavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.Investeringene innen norsk energiforsyning er i sterk vekst og trenger flere dyktige medarbeidere. Siemens er ledende leverandør til landets viktigste infrastruktur – strømforsyningsnettet – og du skal sammen med våre kunder være med på å bygge fremtidens elforsyningsnett med bruk av innovative løsninger fra Siemens. Siemens er med sin brede produktportefølje og høye kompetanse i stand til å levere komplette løsninger.

 

Stilling nr 1, Prosjektingeniør integrasjon

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer (SCADA og DMS) med hovedvekt på integrasjon til andre IT-systemer. Oppgavene vil være implementering og tilpasning av standard software for våre driftssentralløsninger og testing i samarbeid med våre kunder. Hovedsakelig omfatter dette tilpasning og utvikling av integrasjonsgrensesnitt basert på teknikker som blant annet WEB services og message queuing. I Kunnskap innen ett eller flere av disse emnene: WEB services, Message queuing, Java, JEEC/C++, Oracle Database, PLSQL. I tillegg inneholder stillingen teknisk markedsføring av våre produkter, prosjektdeltager i leveranser og videreutvikle våre driftssentralløsninger i tett samarbeid med våre kunder.  Noe reisevirksomhet må påregnes. Muligheter til å jobbe i utlandet for en periode på 1 til 2 år. Arbeidsted; Oslo

 

Du har ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater. Du har lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med et internasjonalt team med dyktige og hjelpsomme kolleger i alle aldre. Du utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen elkraftteknikk, kybernetikk, informatikk eller tilsvarende. Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører/sivilingeniører som har kunnskap SCADA software systemer og integrasjonsmetoder.

 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Muligheten til å jobbe i et av landets mest komplette bransjemiljø som preges av stor fagstolthet og mye godt humør. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksible arbeidstidsordninger og gode pensjons- og forsikringsordninger

 

 

 

Stilling nr 2, Prosjektingeniør – fordelingsnettfunksjoner

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til utvikling og tilpasning av applikasjoner (DMS/OMS) i driftssentralsystemer (SCADA). Hovedsakelig omfatter dette tilpasninger og utvikling av brukergrensesnitt og løsninger som støtter kundenes arbeidsflyt.  I tillegg vil også teknisk markedsføring av våre produkter, prosjektdeltagelse i leveranser og videreutvikling våre driftssentralløsninger i tett samarbeid med våre kunder være oppgaver i denne stillingen. Noe reisevirksomhet må påregnes. Muligheter til å jobbe i utlandet for en periode på 1 til 2 år. Arbeidssted: Oslo

 

Du har lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med et internasjonalt team med dyktige og hjelpsomme kolleger i alle aldre. Du utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen elkraftteknikk, kybernetikk, informatikk eller tilsvarende. Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører/sivilingeniører. Vi ønsker at du har kunnskap innen et eller flere av disse emnene; Java, JEEC/C++, Oracle Database, PLSQL, UNIX/Linux, ClearCase/GIT. Du har ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater.

 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Muligheten til å jobbe i et av landets mest komplette bransjemiljø som preges av stor fagstolthet og mye godt humør. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksible arbeidstidsordninger og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

 

 

For mer informasjon 

 

Ta kontakt med rekrutteringskonsulent i Link International: Terje Strøm tlf 91144511

 

Send kortfattet søknad på norsk med CV til: strom@linkinternational.no