Stillingsannonser

SAP – Spesialist produksjonsplanlegging

Ekornes ASA er den største møbelprodusenten i Norden og eier bl.a. merkenavnene Ekornes®, Stressless® og Svane®. Produktene selges over store deler av verden gjennom egne salgsselskaper i utvalgte markeder. For ytterligere informasjon, se www.ekornes.no.

Ekornes Beds AS ligger i Fet kommune ca 3 mil nordøst for Oslo og har ca 120 ansatte.  Vi har eierskap til merkevaren Svane og har fokus på å utvikle markedets beste sovekomfort gjennom noen unike materialer du bare vil finne i Svane madrassen. Produktene selges foruten Norge i Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Sveits og Italia.

Ekornes Beds AS er i en spennende utviklingsfase og søker i den anledning etter en dyktig SAP-spesialist med et brennende engasjement for produksjonsplanlegging. 

SAP – Spesialist produksjonsplanlegging

Som vår spesialist innen produksjonsplanlegging får du ansvaret å tilrettelegge en optimal varestrøm og derigjennom bidra til at Ekornes Beds videreutvikler sin posisjon som leverandøren av markedets beste søvnkomfort.
Ønskede kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdannelse innen IT og logistikk eller tilsvarende
  • Meget god kompetanse innen implementering, drift og optimalisering av SAP som verktøy for prognoser og produksjonsplanlegging, herunder Sales & Operations Planning (SOP)
  • God kompetanse innen Lean Six Sigma og systematisk prosessforbedring
  • Strukturert arbeidsform med evne til å jobbe med flere prosesser samtidig
  • Forbedringsorientert og meget god god forretningsforståelse
  • Komfortabel med presentere løsninger og lede forbedringsprosesser og kompetansetiltak blant kolleger i alle deler av bedriften.

Vi tilbyr:

  • Spennende mulighet til å bidra i videreutviklingen av en av en internasjonalt kjent merkevare og produksjonsbedrift som har levert kvalitetsprodukter siden 1937
  • Engasjerte og dyktige kolleger
  • Konkurransedyktige betingelser

Link International Norge AS bistår oss i denne rekrutteringsprosessen. For ytterligere opplysninger er du velkommen til å kontakte rådgiver Sverre Bragstad på telefon 906 59 283. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Vi imøteser din søknad med CV merket ”Produksjonsplanlegger SAP” innen 30. mars til bragstad@linkinternational.no.