Stillingsannonser

Branch Manager Johnson Controls, avd Industriell Kjøling

Johnson Controls, Building Efficiency, har en mangfoldig portefølje av HVACR-produkter og løsninger for mer komfortable, trygge og effektive bygninger. Vi opererer i mer enn 150 land med et sterkt nettverk av distribusjonskanaler. Building Efficiencys bredde i varer og tjenester hjelper bygningseiere, operatører, ingeniører og konsulenter med å påvirke hele livsløpet til et bygg. Vår markedsledelse er etablert gjennom pålitelige merkevarer som YORK®, Sabroe® og Metasys®, såvel som våre smarte og energieffektive løsninger for integrering i bygg. I Norge er vi landsdekkende innen entreprise, service og produktsalg på kulde og byggautomasjon. Johnson Controls Norge har 150 ansatte med hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer i Tromsø, Trondheim, Ålesund, Vøyenenga, Fredrikstad og Larvik.

Johnson Controls’ avdeling for industriell kjøling har hovedkontor på Vøyenenga i Bærum, og består av to forretningsområder; Installasjon og Service. Til å lede og utvikle Installasjonsforretningen, søker vi etter en ambisiøs leder med stor arbeidskapasitet og ønske om å jobbe i en internasjonal organisasjon med krav til resultater.

Du vil inngå i et sterkt lederteam,  rapportere til Country Manager i Norge og bli  supportert av et erfarent team innenfor salg, prosjekt, finans, HR & HMS

Du vil lede vår installasjonsforretning inn i fremtiden gjennom å:

  • Motivere et profesjonelt team bestående av 17 høyt kvalifiserte medarbeidere
  • Utarbeide og implementere strategier, samt lede nødvendige endringsprosesser for å befeste og styrke vår posisjon i markedet
  • Veilede og delta i salg til nye og eksisterende kunder, samt oppdatere rådgivende ingeniører på våre innovative produkter og løsninger.
  • Styre forretningen gjennom utarbeidelse av budsjetter og rapportering.

Bakgrunn fra teknisk og salg.

Vi tror du har relevant teknisk bakgrunn som ingeniør eller lignende. Gjerne supplert med en merkantil utdannelse. Du må ha en relasjon til kjøle- eller ventilasjonsindustrien, samt erfaring innenfor salg av tekniske produkter og løsninger til norske industrikunder.

Du behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig (engelsk er vårt konsernspråk), og har noe ledererfaring.

Inspirerende kollega

Du er en synlig leder med gode kommunikasjonsevner som motiverer dine medarbeidere til ekstra innsats gjennom godt lederskap og innsikt i en konkurransepreget  og spennende bransje.

Dine medarbeidere er blant landets beste innenfor kjøleindustrien, det krever, at du er i stand til utfordre dem og sette mål for avdelingen. Du må være en god administrator som arbeider strukturert gjennom en kompleks og utfordrende hverdag. Du kan kommunisere med alle i organisasjonen, og har gjerne erfaring med å jobbe i en internasjonal bedrift.

Johnson Controls tilbyr

Johnson Controls er et stort internasjonalt konsern med mange muligheter for den rette kandidaten, både nasjonalt og internasjonalt. Vi er stolte av våre verdier og vår bedriftskultur, tar godt vare på våre ledere og tilbyr ulike former for videreutvikling.

Du blir en del av et engasjert norsk lederteam, med et høyt aktivitetsnivå preget av et uformelt resultatorientert miljø. Du vil ha daglig kontakt med noen av de mest erfarne spesialister innenfor kjølebransjen.

Johnson Controls tilbyr gode arbeidsforhold og konkurransedyktig lønn, forsikrings- og pensjonsordninger.

Ta kontakt

med rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International for mer informasjon; tlf 91144511

Send kortfattet søknad med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no