Stillingsannonser

3 meget spennende stillinger hos SAP

As market leader in enterprise application software, SAP helps companies of all sizes and industries innovate through simplification. From the back office to the boardroom, warehouse to storefront, on premise to cloud, desktop to mobile device – SAP empowers people and organizations to work together more efficiently and use business insight more effectively to stay ahead of the competition. SAP applications and services enable customers to operate profitably, adapt continuously, and grow sustainably.

For 3 ulike avdelinger hos SAP besetter vi i disse dager følgende stillinger:

  • Senior Sales Executive, Supply Chain Management

Du har erfaring fra Software salg helst mot CxO nivå og har inngående kunnskap og kjennskap til Supply Chain.

  • Principal Project Manager

Du er prosjektleder og kjenner mekanismene mellom leveranse og salg. Du forstår den kjeden av aktiviteter som skjer fra innsalg til leveranse og gjennomføring av prosessen. Du har gjennomført flere prosjekter av ulik størrelse og kan SAP. Har du bid-erfaring i tillegg, teller dette til din fordel.

  • Senior Client Partner

Du kan IT, ERP og Cloud og kjenner adrenalinet ved å drive et salg. Du skal kunne verdikjeden fra A-Å og og ha en senioritet som gjør det naturlig å forhandle på CxO nivå. Som Senior client partner må du kunne håndtere virtuelle team.

For mer informasjon rundt stillingene, vennligst kontakt Frode Lund Nielsen hos Link International AS på telefon 48118811 eller nielsen@linkint.no