Stillingsannonser

Søker Daglig Leder / Franchisetaker til nytt kontor for etablert eiendomsmeglerselskap

Hvorfor søke
Du vil få mulighet til å åpne et helt nytt kontor for en av Norges største eiendomsmeglerkjeder. Kontoret skal etableres i et attraktivt område i Oslo hvor kjeden har et innarbeidet merkenavn. Du vil få god hjelp til å starte kontoret, både i form av rådgiving/gjennomføring, og økonomisk bistand.

Hvem ser vi etter
Vi ser etter deg med god erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og lyst til å skape noe eget. Det er en fordel dersom du har vært leder tidligere, men ønske, interesse og teft for å utvikle deg selv og andre er det aller viktigste. Er dette egenskaper du ser i deg selv, så er vi interessert i å komme i kontakt med deg.

Er du interessert i å høre mer om muligheten, kan du ta en uforpliktende samtale med oss. 

Espen Lande Walbeck, Rekrutteringskonsulent i Link International.
97 77 30 14 / espen@linkint.no
 
Yvonne Berg, Partner og Rekrutteringskonsulent i Link International.
414 17 017 / berg@linkint.no