Stillingsannonser

(Besatt) Account Manager for Let’s Deal i Bergen


Letsdeal.no er en del av Schibsted-konsernet sammen med bla. VG.no, FINN.no, Aftenposten.no og E24.no. Letsdeal.no tilbyr rabatter på varer og tjenester, og har et givende samarbeid med nær 2 500 bedrifter i Norge og utlandet. 

Hvorfor jobbe for Let’s deal?

Letsdeal.no er i dag 30 ansatte fordelt på Oslo, Bergen og Trondheim. De har fokus på å la ansatte lære og utvikle seg, påvirke sine egen arbeidshverdag. Ved å jobbe for Letsdeal.no vil du få muligheten til å jobbe i et sammensveiset miljø med sultne og ambisiøse medarbeidere. Det er gode lønnsbetingelser med fastlønn, bonus og provisjon. Du vil få en unik mulighet til å bli med på et eventyr under Schibsted­-paraplyen, og ha karrieremuligheter internt i Schibsted.  

Vi ser etter deg som:

  • Er sulten på innovasjon og vil være med på å bygge en vinnerkultur tuftet på gode verdier.
  • Har stor arbeidslyst og motiveres av å drive med relasjonssalg
  • Er positiv, selvgående og løsningsorientert
  • Har førerkort klasse B (ikke et krav, men en fordel)

Letsdeal.no jobber i et ungt og sammensveiset miljø som legger stor vekt på å ha det morsomt på jobb! Vi ser etter en som identifiserer seg med gründerrollen og har en oppriktig interesse for å bygge et vinnerteam. Integritet, kunnskap, offensivitet og samarbeid er Letsdeal.no sine verdier, og vi håper du kan identifisere deg med disse.

Lets Deal feiret 5 års jubileum nå i juni, les mer om det her.

Lets Deal er en av få bedrifter som lager egen kulturbok, den kan du lese mer om her

Søknadsfrist: Snarest.

Dersom du har spørsmål eller syntes stillingen virket spennende, ta kontakt med:
Espen Lande Walbeck, 97 77 30 14 / walbeck@linkinternational.no
Rekrutteringsrådgiver i Link International.