Stillingsannonser

Prosjekteringsleder Jernbaneteknikk Arna – Bergen

Av 23. august 2016 Ingen kommentarer

Utbyggingsprosjekter Øst er ansvarlig for utbyggingen av nye dobbeltspor på Intercity-strekningene på Dovre – og Østfoldbanen og dobbeltspor på Arna – Bergen. Vi har et engasjert og tverrfaglig miljø, og er i dag ca. 140 medarbeidere. Vi ferdigstiller nå Fellesprosjektet E6-Dovrebanen, og planlegger og forbereder bygging av dobbeltspor på Venjar – Langset og Kleverud -Sørli (Dovrebanen) samt Sandbukta – Moss – Såstad og Haug – Seut (Østfoldbanen). Flere strekninger står for tur i årene fremover, mot både Hamar, Lillehammer og Halden. På Vestlandet utfører prosjektet Arna–Bergen kapasitetstiltak og driver et ekstra tunnelløp for Ulriken tunnel slik at togfrekvensen kan økes og man får et mer robust togtilbud.

Vi søker etter en prosjekteringsleder Jernbaneteknikk som kan inngå i vårt prosjektteam. Vi trenger deg som ønsker å kombinere teknisk kompetanse med praktisk gjennomføring. Prosjekteringsleder rapporterer til prosjektleder prosjektering. Arbeidsstedet er Bergen

Arbeidsoppgaver

 • Oppfølging av prosjektering innen jernbaneteknikk
 • Sørge for/følge opp grensesnitt mellom ulike kontrakter, og mot øvrig enheter i Jernbaneverket, slik at disse ivaretas for eget fagområde
 • Oppfølging av anleggsgjennomføring
 • Planlegging av anleggsgjennomføring under totalbrudd sammen med valgt leverandør
 • Sluttdokumentasjon for Jernbaneteknikk

Kvalifikasjoner

 • Krav til høyere utdanning som ingeniør/sivilingeniør
 • Krav til god muntlig og skriftlig formuleringsevne
 • Ønskelig med Jernbaneteknisk erfaring fra entreprenør-, rådgiver- eller byggherrevirksomhet
 • Ønskelig med erfaring med offentlige og jernbanefaglige planleggingsprosesser

Utdanningsnivå

 • Høyskole / Universitet

Personlige egenskaper

 • Du har gode samarbeidsegenskaper og trives med rollen i et prosjekt
 • Du har evne til å engasjere og motivere dine kollegaer
 • Vi legger vekt på lojalitet i forhold til Jernbaneverkets etiske retningslinjer, og våre verdier som er åpen, profesjonell og engasjert

Vi tilbyr

 • Gode utviklingsmuligheter i en organisasjon i vekst
 • Et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger og fagmiljøer
 • Betalt innskudd i Statens pensjonskasse
 • Fleksible arbeidstidsordninger
 • Personalbillett på NSBs tog
 • Stillingen lønnes etter stillingskode, 1181 senioringeniør/1088 sjefingeniør fra kr 573 700 til kr 907 900.Staten som arbeidsgiver skal utnytte den fulle bredde i befolkningens kompetanse.For ytterligere informasjon om denne spennende muligheten er du velkommen til å kontakte Yvonne Berg, Rekrutteringsrådgiver Link International (+47) 41417017 berg@linkinternational.no.

  For å søke stillingen går du inn på http://www.jernbaneverket.no/karriere/Ledige-stillinger/

  Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Derfor oppfordres alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb i Staten.

  I forbindelse med reform i jernbanesektoren i Norge, skal Jernbaneverkets funksjoner overføres til et nytt direktorat og et nytt infrastrukturforetak fra 01.01.2017, se http://jernbanereformen.regjeringen.no/

Andre opplysninger

 • Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes