Stillingsannonser

Vi søker motiverte saksbehandlere

Av 31. august 2016 Ingen kommentarer

Agria Dyreforsikring er Norges ledende forsikringsselskap for hest, hund, katt og smådyr. Vår oppgjørsavdeling foretar skadeoppgjør i tillegg til porteføljeforvaltning og service overfor vår salgsorganisasjon. Vi holder til på Skøyen i Oslo

Vi har store ambisjoner for vekst i Agria Dyreforsikring, og er nå på jakt etter faste medarbeidere som vil være med på den veien videre.

I skadeavdelingen hjelper vi kunder med dyr som har vært utsatt for skader eller ulykker. Vi har ambisjoner om høy kundetilfredshet, høy effektivitet og høy kvalitet. Enkelthet, service og omsorg er viktig for oss, og våre nye kollegaer må ha lyst og evne til å bidra med sin skadebehandlingskompetanse slik at vi når våre mål.

Vi ser etter deg som bryr deg om kunden, ønsker å levere det lille ekstra, og er en aktiv bidragsyter til både egen og avdelingens måloppnåelse. Hos oss er skadebehandlerne ofte i direkte kundekontakt, så vi ser særlig etter deg som vil oppleve det som berikende å være tett på kunden.

Sentrale oppgaver og ansvar:

 • Å skape gode kundeopplevelser gjennom raske og riktige oppgjørsprosesser
 • Gjøre forsikringsspråket forståelig og kundeorientert i både muntlig og skriftlig dialog
 • Ta raskt stilling til erstatningsplikt, foreta erstatningsberegning og oppgjør
 • Ansvar for oppfølging av egen og skadeavdelingens portefølje

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra forsikringsvirksomhet eller annen saksbehandling.
 • Universitets- eller høyskoleutdanning
 • God muntlig og skriftlig formuleringsevne
 • Juridisk interesse og forståelse
 • Løsningorientert
 • Besluttningsdyktig
 • Høy arbeidskapasitet

Vi trenger deg som er kundeorientert og har evne til å tilpasse kommunikasjonen til den enkelte kunde. Du trives i team og er en bidragsyter til miljøet. Du er ærlig, nøyaktig og strukturert, når dine mål og oppnår resultater, uredd og er god til å kommunisere med ulike mennesker. Du er løsningsorientert, endringsvillig og fleksibel. Hos oss er det tidvis hektisk, og du må trives med et høyt arbeidstempo.

Ta kontakt for mer informasjon med rekrutteringsrådgiver i Link International Norge AS:

Frode Lund Nielsen tlf 481 18 811 eller Terje Strøm tlf 91144511

Send kortfattet søknad med CV i word eller pdf format til: strom@linkinternational.no