Stillingsannonser

Senior Key Account Sales

Av 5. september 2016 Ingen kommentarer

Intrum Justitia er Europas ledende leverandør av tjenester innen kreditt-administrasjon til foretak, myndigheter og organisasjoner. Vi bidrar til bedret lønnsomhet og økt cash flow for våre kunder gjennom en mer effektiv håndtering av deres fakturakrav og kundefordringer. Intrum Justitia tilbyr sine tjenester i 20 land i Europa og er markedsleder i de fleste av disse.  

Konsernet har ca 4000 ansatte. I Norge hadde selskapet i 2015 en omsetning på ca 190 MNOK og 130 ansatte. Intrum Justitia AS har de senere år hatt en formidabel vekst med en sunn økonomi. Vi skal fortsette erobringen av markedet for Credit Management Services. Dette innbefatter faktura- og reskontrotjenester, purre ± og inkassotjenester, kjøp av porteføljer og finansieringstjenester.

Våre mål som utfordrer i det norske markedet er ambisiøse, og vi ønsker å tiltrekke, utvikle og knytte til oss de dyktigste medarbeiderne i vår bransje. Intrum Justitia AS har et utstrakt samarbeid med de andre Intrum selskapene i Norden og Europa for øvrig.

Våre mål som utfordrer i det norske markedet er ambisiøse, og vi ønsker å tiltrekke, utvikle og knytte til oss de dyktigste medarbeiderne i vår bransje. Intrum Justitia AS har et utstrakt samarbeid med de andre Intrum selskapene i Norden og Europa for øvrig.

 

Intrum Justitia søker nå etter en dyktig, erfaren og ambisiøs Senior Key Account Sales til kontoret på Bryn i Oslo. Hovedoppgaven vil være salg av løsninger innen kredittadministrasjon til storbrukere av våre tjenester, herunder foretak, myndigheter og organisasjoner. Nysalg og utvikling av kundeforholdet gjennom salg av tilleggsløsninger vil være en sentral del av stillingen. Stillingen vil inngå i en salgs- og markedsavdeling bestående av 10 personer.

 Hva skal til for at du lykkes i stillingen:

 • Sterk nysalgsprofil, men erfarne Kam’er med sterke mersalgsresultater og/eller erfaring med nysalg oppfordres til å søke.
 • Du bør ha gode og dokumenterbare resultater å vise til over tid, helst innen løsningssalg
 • Du bør evne å sette deg raskt inn i og forstå kundenes verdikjede, og må kunne forhandle med beslutningstakere på høyt nivå
 • Du må kunne skape og fremlegge businesscase og verdiforslag til kundene.
 • Du må være handlingsorientert, målbevisst og trives med et høyt tempo og aktivitet
 • Det er en fordel om du har høyere utdanning, men relevant erfaring innen kreditt – og/eller inkassobransjen anses som en styrke og kan kompensere for manglende utdanning.

Vi tilbyr deg:

 • Gode lønnsbetingelser, solid fastlønn + resultatbasert provisjon
 • Kjøregodtgjørelse etter statens satser. (Du må ha førererkort og disponere egen bil)
 • Bli en del av et «winning» team som kontinuerlig arbeider for å utvikle en salgskultur preget av engasjement, energi og positive holdninger.
 • Sterkt kreditt- og inkassofaglig miljø og et godt arbeidsmiljø i et solid firma i vekst.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger.

Link International Norge AS bistår i denne rekrutteringsprosessen. For ytterligere informasjon om denne spennende muligheten er du velkommen til å kontakte rekrutteringsrådgiver Sverre Bragstad på telefon 906 59 283. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, innledningsvis også ovenfor vår oppdragsgiver.

Søknad med oppdatert CV merkes «SKAS Intrum Justitia» og sendes til bragstad@linkinternational.no innen 23. september 2016.