Stillingsannonser

Distriktssjef Midt-Norge

Av 8. september 2016 Ingen kommentarer

Hitachi Power Tools Norway AS er en del av det multinasjonale konsernet Hitachi Ltd i Japan med 742 mrd kr i omsetning og mer enn 331.000 ansatte. Hitachi Power Tools Norway tilhører divisjonen Hitachi Koki med 10 mrd kr i omsetning og 4.855 ansatte.

Hitachi Power Tools Norway er en av Norges ledende leverandører til byggevare-, elektro-, VVS-og jernvarebransjen innen områder som elektroverktøy, spikring og festemidler. Produktspekteret er beregnet for den profesjonelle bruker, og kvalitetsnivået er tilsvarende med kjente merkevarer som Hitachi, MFT, Basso, Niko, Bendof og Olfa.

Vi holder til i moderne lokaler på Kjeller med kort vei til Oslo og Gardermoen. Hitachi Power Tools Norway AS har datterselskaper i Danmark, Sverige, Finland og Polen. Total omsetning i gruppen var i 2015 ca 623 mill kr. Vi har 62 medarbeidere i Norge og 142 totalt.

 

Hitachi Power Tools Norway AS har en profesjonell salgsorganisasjon som besøker og følger opp forhandlere, grossister, byggevarekjeder og sluttkunder over hele landet. En av våre dyktige distriktssjefer skal snart pensjonere seg, og vi søker nå hans etterfølger som får ansvar for egne kunder i Midt-Norge.

Arbeidsoppgaver

 • Salgs- og resultatansvar i eget salgsdistrikt
 • Planlegge og gjennomføre kundebesøk
 • Utvikle eksisterende og etablere nye kunderelasjoner
 • Ta initiativ til salgsaktiviteter rettet mot sluttbrukere i samråd med kundens proffavdeling/proffselgere
 • Introdusere nye produkter i markedet
 • Gjennomføre sentrale og lokale kampanjeaktiviteter hos kunde
 • Foreta opplæring blant kundens butikkansatte og proffselgere
 • Delta på messer og salgsaktiviteter i eget salgsdistrikt
 • Påse at butikkhyller og øvrige produkteksponeringer til enhver tid presenterer Hitachis produkter på en optimal måte
 • Bistå kollegaer i nærliggende distrikter ved behov

Ønskede kvalifikasjoner

 • Dokumenterbare resultater fra salg mot forhandlere og sluttbrukere
 • Initiativrik og selvstendig
 • Teknisk forståelse/utdannelse
 • Flink til bygge relasjoner til både kunder og sluttbrukere
 • Strukturert arbeidsform

Vi tilbyr

 • En selvstendig stilling i et selskap i vekst
 • Varierte oppgaver og mange muligheter til å oppnå gode resultater
 • Kompetente og motiverte kolleger
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, firmabil og gode pensjonsordninger

For ytterligere informasjon om denne spennende muligheten er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Link International Norge AS ved Sverre Bragstad på telefon 906 59 283 eller Elisabeth Espenes på telefon 412 91 879.

Søknad med CV merkes ”Distriktssjef Hitachi” og sendes på mail til bragstad@linkinternational.no innen 29.09.2016.