Stillingsannonser

Account manager søkes

Av 28. september 2016 Ingen kommentarer

Eidsiva bredbånd AS er en bedrift i telekommunikasjonsbransjen som holder til i helt nyoppussede lokaler i Fakkelgården på Lillehammer. Vårt hovedprodukt er bredbåndstilgang til kunder i privat- og bedriftsmarkedet i Hedmark, Oppland og Akershus, samt resten av Norden via samarbeidspartnere. Tilleggstjenester som underholdning, telefoni og sikkerhet er også en del av vårt tilbud, og gjennom en distribusjonsavtale med Get, leverer vi en av Norges beste TV-tjenester.
Vi jobber hele tiden mot målet om å være blant Norges beste arbeidsplasser, noe som har farget våre omgivelser. Våre nye lokaler er tuftet på tanken om en fleksibel og aktivitetsbasert arbeidsplass. For den enkelte medarbeider betyr dette at vi skal ha teknologi som gjør oss i stand til å løse våre arbeidsoppgaver hvor som helst og når som helst. Med åpne landskap uten faste kontorer, er også ledere og mellomledere tilgjengelige for uformell kommunikasjon og nært samarbeid.

Behovet for bredbåndskapasitet vil vokse kraftig i årene fremover, og vi i Eidsiva bredbånd skal være ledende i denne utviklingen! Med 130 ansatte og over 50.000 er vi en av de største tilbyderne i markedet. Våre medarbeidere er sentrale for å lykkes, og nå utvider vi staben ytterligere!

Som kollega av oss møtes du av tillit og en unik mulighet til å påvirke bedriften. Gjennom skolering, kurs og kompetansebygging er du sikret utvikling og ny verdifull kunnskap som igjen gir nye muligheter. Du ønskes velkommen til et uformelt og godt arbeidsmiljø i nye lokaler, bygget for en fleksibel, effektiv og spennende arbeidshverdag. Vi vet at du med familie fungerer aller best på jobben når du også fungerer hjemme, derfor er vi både tilpasningsdyktige og familievennlige.

I Eidsiva bredbånd jobber vi sammen mot målene og gjør hverandre gode. Vil du være med på laget og løfte bedriften videre?

Arbeidsoppgaver

 • Salg av bredbånd- og bredbåndstjenester mot utbyggere og boligsammenslutninger i Hedmark, Oppland og øvre Romerike.
 • Utarbeide tilbud og overordnet løsningsdesign
 • Gjennomføre kundemøter og forhandlinger
 • Utvikle eksisterende og nye kunderelasjoner

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra løsningssalg
 • God forretningsforståelse
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

 • Målrettet og resultatorientert
 • Selvstendig og strukturert
 • Relasjonsbyggende med gode kommunikasjonsevner
 • Høy arbeidskapasitet
 • Løsningsorientert
 • Kreativ

Vi tilbyr 

 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • Stor innflytelse over egen arbeidsdag.
 • Et ungt, kreativt og godt arbeidsmiljø.

Ta kontakt

med rekrutteringsrådgiver Terje Strøm  tlf 91144511 eller Frode Lund Nielsen tlf 481 18 811 i Link International for mer informasjon

Send kortfattet søknad med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no