Stillingsannonser

Account Manager for Let’s Deal i Bergen

Av 9. november 2016 Ingen kommentarer


Stillingen er besatt

Letsdeal.no er en del av Schibsted-konsernet sammen med bla. VG.no,FINN.no, Aftenposten.no og E24.no. Letsdeal.no tilbyr rabatter på varer og tjenester, og har et givende samarbeid med nær 2 500 bedrifter i Norge og utlandet.

Hvorfor jobbe for Let’s deal?

Letsdeal.no er i dag 40 ansatte fordelt på Oslo og Bergen. De har fokus på å la ansatte lære og utvikle seg, påvirke sine egen arbeidshverdag. Ved å jobbe for Letsdeal.no vil du få muligheten til å jobbe i et sammensveiset miljø med sultne og ambisiøse medarbeidere. Det er gode lønnsbetingelser med fastlønn, bonus og provisjon. Du vil få en unik mulighet til å bli med på et eventyr under Schibsted­-paraplyen, og ha karrieremuligheter internt i Schibsted.  

Vi ser etter deg som:

  • Erfaring med salg og trives med å være ute i kundemøter
  • Gjerne utdannelse innen økonomi, markedsføring eller salgsledelse
  • Ønsker å bygge karriere internt i Schibsted
  • Trigges av å jobbe for et innovativt selskap
  • Har stor arbeidslyst og motiveres av å drive med relasjonssalg
  • Er positiv, selvgående og løsningsorientert
  • Har førerkort klasse B (ikke et krav, men en fordel)

Letsdeal.no jobber i et ungt og sammensveiset miljø som legger stor vekt på å ha det morsomt på jobb! Vi ser etter en som identifiserer seg med gründerrollen og har en oppriktig interesse for å bygge et vinnerteam. Integritet, kunnskap, offensivitet og samarbeid er Letsdeal.no sine verdier, og vi håper du kan identifisere deg med disse.

Lets Deal er en av få bedrifter som lager egen kulturbok, den kan du lese mer om her

Lets Deal feiret 5 års jubileum nå i juni, les mer om det her.

Søknadsfrist: 

Stillingen er besatt

Dersom du har spørsmål eller syntes stillingen virket spennende, ta kontakt med:
Espen Lande Walbeck, 97 77 30 14 / walbeck@linkinternational.no
Rekrutteringsrådgiver i Link International
(alle henvendelser blir behandlet konfidensielt)