Stillingsannonser

Systemutvikler, frontend/backend

Av 9. februar 2017 Ingen kommentarer

Suksess er tre små, men viktige ord; Lytte, forstå og løse. Headit tilbyr et dedikert og samstemt elitelag med god forretningsforståelse, pedagogiske evner og blikk for nyttige, enkle dataløsninger for våre kunder. Vi praktiserer kort vei til forenkling og handling. Headit ble etablert i 2001 og holder til på Hamar.


(For Finn-annonse klikk her)
Til vårt team på Hamar søker vi flere engasjerte systemutviklere. Vi søker fortrinnsvis etter personer med erfaring fra flere områder innen systemutvikling, gjerne både backend og frontend applikasjonsutvikling. Er du en dyktig og lærevillig nyutdannet person, må du også gjerne søke.

Headit er totalleverandør innen systemutvikling, rådgivnings- og prosesstøtteløsninger. Vi jobber med våre kunders forretningskritiske kjernesystemer og har bred kompetanse med alle aspekter ved applikasjonsutvikling og forvaltning.

Ser du etter en utfordrende arbeidsplass hvor du kan få brukt dine evner på mange forskjellige områder, både faglig og personlig? I så fall, kom og vis oss hvem du er!

Vi ønsker at du:

– har IT-faglig høgskole- eller universitetsutdannelse
– er positiv og utadvendt
– har god skriftlig og muntlig framstillingsevne, på norsk
– er god til å samarbeide og har evne til å ta ansvar og jobbe selvstendig
– håndterer og trives med mange samtidige arbeidsoppgaver
– kan dokumentere god faglig kunnskap innen systemutvikling

I tillegg er det en fordel om du har kompetanse innen flere av disse områdene:
– Systemutvikling med Java EE, Spring Framework, .Net, eller tilsv.
– Databaseutvikling, f.eks. Oracle, MySQL, MongoDB, Cassandra, MariaDB eller tilsv.
– Tjenesteorientert arkitektur / integrasjoner, f.eks. RESTful services, JSON
– Webteknologier som Bootstrap, AngularJS og JQuery, eller tilsv.

– Støtteverktøy som Jira, Git flow, Continous integration
– Gjerne kjennskap til microservice-basert arkitektur

Det er viktig at du har interesse og evner til å forstå kundens prosesser og forretning. Du må ha evne til å omsette behov til løsninger som gir god og brukervennlig funksjonalitet. Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig er avgjørende for gode løsninger.

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger i lyse og trivelige lokaler sammen med en gjeng dyktige og hyggelige medarbeidere her på Hamar.

Du vil inngå i et team med systemutviklere som jobber smidig/agile med gjennomføring av prosjekter for og sammen med våre kunder. Oppgavene er allsidige; fra utredning, spesifisering, estimering, programmering, til test og implementering.

Søknad og spørsmål rettes til Espen L. Walbeck eller Yvonne Berg i Link Intnternational; walbeck@linkinternational.no / berg@linkint.no (merk søknad med «Systemutvikler-Headit». Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt)

Har du tekniske spørsmål om stillingen ta kontakt med Daglig leder i Headit; Rune Kollstrøm T: 982 04 840

Les mer om kunden på  www.headit.no.