Stillingsannonser

Prosjektingeniører søkes, har du elkraftforståelse og erfaring med C/C++?

Av 14. februar 2017 Ingen kommentarer
Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi og helse. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over en tredjedel av omsetningen på 72 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje.
I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 357.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. Den norske virksomheten til Siemens har om lag 2000 medarbeidere fordelt på 18 lokasjoner og omsetter for om lag 5 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo.Divisjon Energy Management er en ledende leverandør av elektro- og automatiseringsanlegg, utstyr og tjenester for energiforsyningen i Norge. Divisjonen har salgs-, engineerings- og serviceavdelinger i Oslo, Trondheim og Bergen.Investeringene innen norsk energiforsyning er i sterk vekst. Siemens er ledende leverandør til landets viktigste infrastruktur – strømforsyningsnettet – og vi skal sammen med våre kunder være med på å bygge fremtidens elforsyningsnett med bruk av innovative løsninger fra Siemens.

Prosjektingeniør Scada/kommunikasjon søkes
Arbeidsoppgavene
vil være knyttet til prosjektering og idriftsettelse av funksjoner i driftssentralsystemer med hovedvekt på basisprogramvare for SCADA. Oppgavene vil være parametrering og tilpasning av standard software for våre driftssentralsystemer og innlegging av kundedata i samarbeid med våre kunder. I tillegg vil også teknisk markedsføring av våre produkter, gjennomføring av kundekurs, prosjektdeltagelse i leveranser og videreutvikling av våre driftssentralløsninger i tett samarbeid med våre kunder være oppgaver i denne stillingen. Noe reisevirksomhet må påregnes. Muligheter til å jobbe i utlandet for en periode på 1 til 2 år. Arbeidssted: Oslo

 

Du har
lyst til å jobbe i et inspirerende miljø sammen med et internasjonalt team med dyktige og hjelpsomme kolleger i alle aldre. Du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør innen elkraftteknikk, kybernetikk eller informatikk. Vi trenger både nyutdannede og erfarne ingeniører/sivilingeniører. Du har kunnskap om programmering, operativsystemer og  kommunikasjon (spesielt E-bransjens kommunikasjonsprotokoller mellom driftssentral og understasjoner). Kunnskap innen ett eller flere av disse emnene: C/C++, Oracle Database, UNIX/Linux, elkraftforståelse. Du har ambisjoner om å skape fornøyde kunder og levere gode resultater.

 

Vi tilbyr
varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Muligheten til å jobbe i et av landets mest komplette bransjemiljø som preges av stor fagstolthet og mye godt humør. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. Konkurransedyktige lønnsbetingelser, fleksible arbeidstidsordninger og gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Kontaktperson
Ytterligere informasjon om stillingen får du av rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International tlf 911 44 511
Send kortfattet søknad med CV til: strom@linkinternational.no