Stillingsannonser

Har du leder- eller prosjektledererfaring innen interlocking / signalanlegg / sikringsanlegg?

For Siemens søker vi teamleder sikringsanlegg for jernbane og sporvei.

Siemens Divisjon Mobility sørger for elektrisk og sømløs transport av mennesker og gods verden over, og er en ledende leverandør til samferdselssektoren i Norge. Vi leverer produkter og systemer til bane og vei. Vi har levert signalanlegg til blant annet Gardermobanen, Asker – Lysaker – Sandvika for Bane NOR, t-banenettet i Oslo samt til LKAB i Narvik. I tillegg har vi levert store deler av fjernstyringssystemet for Bane NOR. Vi er også stolt leverandør av de nye T-banevognene i Oslo. Befolkningsvekst og urbanisering gir økende etterspørsel etter våre innovative og miljøvennlige løsninger, og vi ønsker derfor å utvide kapasiteten.

Arbeidsoppgaver:

Som teamleder interlocking vil du få personalansvar for et team bestående av prosjektmedarbeidere med faglig bakgrunn innen fagområdet sikringsanlegg. Dette er en lederfunksjon som kombineres med operativ funksjon i prosjekter og tilbudsarbeid.

Stillingen rapporterer til Department Manager – Engineering.

Sentrale oppgaver er knyttet til optimalisering av ressursene hvor tilrettelegging og oppfølging av eget team vil være avgjørende. Fokus på medarbeidernes kompetanseutvikling og motivasjon er vesentlig for å sikre god gjennomføring slik at kundene blir fornøyde. Du skal være et aktivt bindeledd mellom eget team og øvrige teamledere og avdelingsledere i divisjonen.

Dette er en stilling der lederfunksjonen kombineres med operativt arbeid som en del av teamet du leder. Det er derfor spesifikke kompetansekrav til den som skal inneha stillingen, i tillegg til lederegenskaper og motivasjon for å ta en lederrolle.

Kvalifikasjoner

 • Høyere relevant ingeniør- / sivilingeniørutdannelse innenfor elektronikk/data
 • Erfaring med sikringsanlegg for jernbane eller sporvei
 • Gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig er en forutsetning
 • Evne til  bygge nettverk hos Siemens AG
 • Leder- eller prosjektledererfaring
 • Interesse for deltagelse i tilbudsarbeid

Personlige egenskaper:

 • God forretningsforståelse og evne til å se helheten
 • Gode samarbeidsevner og utstrakt ansvarsfølelse
 • En synlig leder som skaper tillit både internt og eksternt
 • Interessert i å utvikle deg som leder og holde deg oppdatert innenfor relevant teknologi
 • Genuin interesse for jernbane er en fordel

Vi tilbyr:

et miljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har også en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Men den viktigste grunnen til å velge Siemens er at du lar deg engasjere. Siemens vil gi deg muligheten til å skape innovative løsninger og ny teknologi, være en del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø, og å delta i alt fra mindre til store prosjekter hvor moderne teknologi påvirker menneskers hverdag, miljø og fremtid.

Kontaktpersoner:

Rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International, tlf 91144511

Send kortfattet søknad på norsk med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no

Søknadsfrist:  Snarest