Stillingsannonser

Vi søker erfarne innkjøps- og kontraktsrådgivere/konsulenter

Av 22. august 2017 Ingen kommentarer

Vår oppdragsgiver, som er ledende innen innkjøp og kostnadsstyring, søker personer som innehar kompetanse og kapasitet innen anskaffelser, kontraktsstyring og prosessledelse. Erfaring fra følgende områder: – Samferdsel og offentlig infrastruktur – Bygg og eiendom – Forsvarsektoren – IKT-prosjekter

Kompetansekrav: – Høyere utdanning innen juridiske, økonomiske eller tekniske fag – Minimum 4 års erfaring med anskaffelser, forhandlinger, kontraktsutforming, kontraktsadministrasjon og prosessledelse – Inngående kunnskaper om offentlig anskaffelsesregelverk – Kunnskap om og praktisk erfaring med NS 8405/06/07 og SSA

Hva vi kan tilby: – Utfordrende oppdrag – Meget godt arbeidsmiljø både faglig og sosialt – Faglig utvikling og sterkt fagmiljø å støtte seg på Meget konkurransedyktige betingelser.

Hvis dette er av interesse eller du kjenner noen som kan passe så ta kontakt med: inderberg@linkinternational.no, mob: 97111100