Stillingsannonser

Senior Nettverkskonsulent søkes

Av 3. oktober 2017 Ingen kommentarer

TeleComputing har i dag Europas største og mest moderne felles driftsplattform tilpasset SMB-markedet. Vi leverer alt fra komplette IT-driftsystemer til enkelt-tjenester knyttet til spesifikke behov som vi integrerer i kundens driftssystemer. 

Med våre tjenester får små og mellomstore bedrifter tilgang til IT med en kvalitet og sikkerhet som normalt er forbeholdt store internasjonale selskaper. TeleComputing har hovedkontor i Asker, samt kontorer i Bergen, Stavanger, Arendal, Stockholm og Göteborg.

Om stillingen:

Vi søker nå etter Seniorkonsulent Nettverk til ett av Nordens største windowsbaserte servermiljøer. Hovedområde for stillingen er innenfor sentral infrastruktur og kundespesifikke løsninger i TeleComputings nettverk. Denne stillingen fordrer at man har gode kunnskaper og erfaring innenfor Cisco baserte nettverk. Det kreves minimum sertifisering på Cisco Professional nivå (CCNP eller tilsvarende).

 

ARBEIDSOPPGAVER:

 • Rådgivning og dialog med kunder rundt nettverksløsninger og skytjenester
 • Drift og videreutvikling av kundeløsninger og sentral infrastruktur
 • Utvikling og vedlikehold av nettverksautomasjon (SDN, API, scripting, etc.)
 • Forvaltning og utvikling av overvåkningssystemer
 • Prosjektdeltakelse, internt og eksternt
 • Generell drift og håndtering av løpende endringer og feilretting på nettverksutstyr og tilhørende systemer

ØNSKET BAKGRUNN: 

 • Minimum 5 års erfaring fra drift av større nettverk / datasenter
 • Erfaring med kundedialog og rådgivning
 • Gode kunnskaper om routing, switching, WLAN, VPN, brannmur, sikkerhet
 • Gode kunnskaper om automatisering og overvåkning av større nettverk
 • Generelle kunnskaper om operativsystemer, servere og virtualisering
 • Erfaring med produkter som Cisco Nexus, ASR/ISR-routere, Catalyst, ASA, Palo Alto brannmurer
 • Erfaring med integrasjon mot skyløsninger (Azure, AWS)
 • Utdannelse fra høyskole eller tilsvarende/høyere
 • Minimum sertifisering på Cisco Professional nivå (CCNP eller tilsvarende)
 • Erfaring og personlige egenskaper kan veie opp for manglende formell utdanning

PERSONLIGE EGENSKAPER:
I TeleComputing legger vi stor vekt på å finne de kollegaene som vi tror vil trives hos oss. Vi har et hyggelig, hektisk miljø og vi ser etter deg som har godt humør, liker å samarbeide og er positivt innstilt. Du bør like å ta utfordringer og føle ansvar for å levere godt arbeid, selv under tidspress. Vi setter pris på medarbeidere som er selvgående, tar initiativ, setter kunden i fokus og er strukturerte i sin arbeidsform. Da våre kunder i all hovedsak er norsk og engelskspråklige må du kunne kommunisere godt skriftlig og muntlig på begge språk.

VI TILBYR:
En allsidig stilling med mulighet til å jobbe med komplekse IT-løsninger for fremtiden sammen med kompetente kollegaer. Vi tror at du vil finne et inspirerende og godt arbeidsmiljø i et firma med korte beslutningsveier, men samtidig et godt utviklet prosessrammeverk. Vi er opptatt av at våre ansatte skal få gode muligheter for personlig og faglig utvikling og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

 

Ta kontakt:

Rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International, tlf 91144511
Send kortfattet søknad på norsk med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no
Søknadsfrist: Snarest