Stillingsannonser

Har du teknisk kompetanse på byggautomasjon og HVAC?

Av 21. november 2017 Ingen kommentarer

For Siemens seksjon Control Products & Systems Produktsalg (CPS) søker vi Teknisk Ekspert Byggautomasjon

Om arbeidsgiveren

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi og helse.Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger, og over en tredjedel av omsetningen på 72 milliarder euro kommer fra virksomhetens grønne portefølje. I over 160 år har Siemens satt tydelige spor i utvikling av nye teknologiløsninger for hele verden, og med over 357.000 medarbeidere i mer enn 190 land spiller selskapet en viktig rolle også når det gjelder fremtidens utfordringer. Den norske virksomheten til Siemens har om lag 2000 medarbeidere fordelt på 18 lokasjoner og omsetter for om lag 5 milliarder kroner. Det norske hovedkontoret ligger i Oslo. Divisjon Building Technologies er den komplette leverandøren av integrert bygningsteknologi. Vi har oppnådd denne posisjonen gjennom vår styrke som er basert på filosofien om korte leveringstider, høy kompetanse og servicegrad og med en god kostnadsstruktur i alle ledd. I samarbeid med våre kunder skreddersyr vi løsninger innen bygningskomfort, energieffektivitet, brannovervåking og sikkerhet. Vi bistår i hele verdikjeden fra utarbeidelse av løsning til service og vedlikehold. 

Om stillingen

Som teknisk ekspert er du med å markedsføre, selge og utføre opplæring for noen av landets største og mest fremtredende systemintegratorer/systemhus som benytter våre Desigo byggautomasjonssystemer. I stillingen vil du ha ansvar for teknisk support og ekspertise for vår Desigo produktportefølje, men også bedrive utstrakt kurs og opplæringsvirksomhet.

Arbeids- og ansvarsoppgaver:

 • Utføre teknisk support for vår Desigo byggautomasjonsportefølje overfor kunder.
 • Utføre planlagte kurs i bruk av våre Desigo produkter og løsninger overfor kunder.
 • Utføre lanseringer og oppdateringer for nevnte produktportefølje overfor kunder.
 • Bistå Automasjonspromoter og salgsapparat ved markedsføring.
 • Bistå med utarbeidelse av systemløsninger overfor kunder.
 • Fremstå som en god ambassadør for Siemens.

Du har:

 • Svært god kjennskap til vår Desigo produktportefølje og løsninger.
 • Detaljert kunnskap og erfaring om byggautomasjon og HVAC prosesser.
 • Min. 5 års erfaring fra byggautomasjonsbransjen.
 • Du er motivert og beslutningsdyktig medarbeider som jobber systematisk og strukturert.
 • Det forutsettes gode norsk og engelskkunnskaper – muntlig og skriftlig.
 • God prosess- og dataforståelse, og solide brukerkunnskaper for kjente dataverktøy

Vi tilbyr et miljø som preges av høy yrkesstolthet og faglig kompetanse. Gode karriere- og utviklingsmuligheter i Siemens, både i inn- og utland. I tillegg får du varierte arbeidsoppgaver og muligheten til å forme din egen hverdag. Siemens har gode pensjons- og velferdsordninger og en fleksibel arbeidstidsordning som blant annet inkluderer fri på alle innklemte dager. Vi tilbyr selvfølgelig konkurransedyktige betingelser.

Den viktigste grunnen til å velge vårt team, er at du lar deg engasjere og ønsker å bidra. Du søker utfordringen med å utvikle et forretningsområde med ledende teknologi som påvirker mennesker og deres miljø og hverdag. Du ønsker å være med å skape fremtiden.

Vi benytter bakgrunnsjekk som del av vår rekrutteringsprosess.

Arbeidssted: Oslo

Ta kontakt:
Rekrutteringsrådgiver Terje Strøm i Link International, tlf 91144511
Send kortfattet søknad på norsk med vedlagt CV til: strom@linkinternational.no
Søknadsfrist: Snarest